LélektárÚjhold az Ikrek jegyében, május 22-én! Mi vár ránk, amikor a fény...

Újhold az Ikrek jegyében, május 22-én! Mi vár ránk, amikor a fény egyesül a sötétséggel?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Újhold egy fontos asztrális jelenség, mindannyiunk életére hatással lesz. A régi dolgok felülvizsgálatát, új kezdetet tartogat, csak rajtunk múlik, hogyan döntünk.

Ez az Újhold igen jelentős hatásokat tartogat, figyelembe véve a jelenlegi helyzetet, amikor egészségügyi, társadalmi és érzelmi téren is feszültség uralkodik. Úgy tűnik, egy ideje csak körbe forgunk, és ugyanazokat a hibákat követjük el, ugyanazokat az életmintákat ismételjük.

Ha egy kicsit a lelkünkre hallgatunk most, felismerhetjük, hogy mi az, amit meg kell tennünk, hogy változtassunk az életünkön. Természetesen mindenkinek megvan az életben a saját keresztje, de a mostani Újhold olyan leckét mutat, amely segítségével sokkal könnyebb lehet az életünk.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy fel kell adnunk az ellenállást, a vádaskodást, és össze kell fognunk a körülöttünk lévőkkel. Az együttműködés most a kulcsszó, azonban vigyázzunk arra, hogy ne használjunk ki senkit, inkább a kölcsönös segítségnyújtás legyen a cél.

Az Ikrek hatására kiléphetünk azokból a korlátokból, amiket mi állítottunk fel saját magunk számára, végre feladhatjuk az önmarcangoló és a kritikus gondolatainkat.

Egy régi mondás szerint a spirituális ember csak három dologra használja a szót: gyógyítani, áldani vagy érvényesülés céljából. Amit magunkról mondunk, azt fogják rólunk mondani mások is, amit másoknak kívánunk, az befolyással lehet a mi életünkre is.

Ha a pozitívumra és a szerencsére koncentrálunk, akkor be is vonzzuk az életünkbe. Figyeljünk nagyon oda arra, hogy Újhold idején hogy beszélünk az életünkről, önmagunkról, viselkedjünk úgy, amilyen életet elképzelünk magunknak.

Ha valakit segítünk abban, hogy sikeres legyen, akkor a saját sikereink pozitív energiáit is megalapozzuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek