LélektárÚjhold a Kosban: gyógyító rituálé sebzett lelkeknek - Új fejezet kezdődik az...

Újhold a Kosban: gyógyító rituálé sebzett lelkeknek – Új fejezet kezdődik az életünkben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ne próbáld megmenteni azt, ami nem menthető. Az Univerzum azt akarja, hogy felébredj, és elfogadd a változást.

Mélyen bennünk rejlenek a múlt hegei, a lélek sebei, amelyeket gyakran a mindennapok fátyla alá rejtünk. Az április 8-i Kos-Újhold lehetőséget ad arra, hogy szembenézzünk ezekkel a sebekkel és begyógyítsuk őket.

A Kos, a bátorság és az új kezdetek jele arra ösztönöz bennünket, hogy nézzünk szembe a múlttal, és nyissunk új fejezetet életünkben. Ez a hónap nemcsak esélyt, hanem lendületet is ad, hogy megszabaduljunk a múlt terheitől, és elinduljunk a gyógyulás és az átalakulás útján.

Az alábbi rituálé segíthet abban, hogy magabiztosan eligazodjunk ebben az átalakulási folyamatban.

1. lépés: Tudatosság és elfogadás

Ennek a rituálénak az első lépése, hogy szánjunk egy percet a belső érzelmek és sebek vizsgálatára, és nézzünk szembe velük. Üljünk le egy csendes helyre, csukjuk be a szemünk, és kapcsolódjunk össze a lélegzetünkkel. Próbáljuk számbavenni azokat az érzelmeket és tapasztalatokat, amelyek a múltban bántottak vagy fájdalmat okoztak. Fogadjuk el ezeket az érzelmeket ítélet nélkül.

2. lépés: Kifejezés és elengedés

Miután elfogadtuk a belső sebeinket, a következő lépés az elfojtott érzelmek kifejezése és elengedése. Fogjunk egy jegyzetfüzetet és egy ceruzát, és írjuk le, mit tapasztaltunk, és ezek milyen hatással voltak ránk. Legyünk őszinték saját magunkhoz.

Ha végeztünk, égessük el a lapot, ezáltal elősegítjük az érzelmi felszabadulást és gyógyulást.

3. lépés: Szent oltár készítése

Életünk új fejezetének kezdeteként létrehozhatunk egy szentélyt az otthonunkban vagy a természetben.Válasszunk olyan tárgyakat, amelyek elősegítik az erőt és gyógyulást, például kristályokat, gyertyákat vagy növényeket. Rendezzük el őket az oltárra úgy, hogy tükrözze a belső gyógyulás erejét és szépségét.

4. lépés: Meditáljunk és vizualizáljunk

Minden nap szánjunk néhány percet a meditációra, és képzeljük el a lelkünk teljes gyógyulását. Képzeljük el, hogy isteni fény és szeretet vesz körül, elengedve minden sérelmet és fájdalmat. Miközben mélyen lélegzünk, engedjük, hogy a fény behatoljon minden sejtünkbe, és mélyen meggyógyítson.

5. lépés: Elkötelezettség és cselekvés

Kötelezzük el magunk amellett, hogy továbbra is gyógyulunk és fejlődünk ezen az úton. Válasszunk egy olyan helyet, ahol szeretettel és megértéssel tudunk önmagunk és mások felé fordulni. Minden apró lépés, amit a személyes gyógyulás és növekedés felé teszünk, közelebb visz a lélek teljes felszabadításához.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek