LélektárÚjhold a Bikában, 2021. május 11-én: a termékeny üresség

Újhold a Bikában, 2021. május 11-én: a termékeny üresség

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A május 11-ei újhold a Bikában megnyitja a fogyatkozások szezonját. A következő időszak egyedülálló lehetőségeket kínál a számunkra, mert minden egyes fogyatkozással hatalmas ugrásokat tehetünk a lélek evolúciójában.

Újhold a Bikában, 2021. május 11-én: a termékeny üresség

A Bika újhold egy új holdciklus kezdetét jelenti, ami elvezet bennünket a május 26-i holdfogyatkozáshoz. Bizonyos esetekben az újhold új, aktív energiákat hoz, amelyek egy új kezdetet jelölnek. Más esetekben azonban megköveteli tőlünk, hogy visszavonuljunk, befelé figyeljünk, és elgondolkodjunk a jelen pillanaton.

Ez az újhold a Bikában mindenképpen a visszavonulásra ösztönöz. Most lehetőségünk van a legmélyebb feltöltődésre. Elérkezett az ideje, hogy odafigyeljünk önmagunkra, visszavonuljunk, elmélkedjünk, és hagyjuk, hogy az energiák oda áramolhassanak, ahol szükség van rájuk, ahelyett, hogy megpróbálnák görcsösen irányítani azokat. Ez a földelés és a testünkhöz való visszatérés pillanata.

Már érezhetjük a jövő fogyatkozásainak energiáját, de ha két lábbal a földön állunk, mindig jobban felkészülhetünk az elkövetkező átalakulásokra.

Az újhold női energiái

Lilith rendkívül aktív ebben az időszakban. Ez a női energia emlékeztet arra, hogy maradjunk erősek, ismerjük fel lényünk teljes potenciálját. Arra emlékeztet minket, hogy az igazság, a hitelesség hangján szólaljunk meg, és nézzünk szembe a kényelmetlen, de szükségszerű helyzetekkel.

Lilith képviseli a termékeny ürességet az átalakulás előtt. Minden, ami megérdemli, hogy erre a világra szülessen, átesik a termékeny üresség ezen állapotán. Időről időre vissza kell térnünk a kiinduló ponthoz, hogy megtaláljuk a kreatív energia ősi tulajdonságait, feltöltődjünk és útmutatást kapjunk azt az utat illetően, amit a lelkünknek kell bejárnia. Ott rátalálunk az intuíció finom hangjára és a felettes Én bölcsességére.

A vénuszi női energia szintén nagyon aktív, és arra irányít bennünket, hogy áramlásban maradjunk, hogy befogadjuk lényünk kreatív, intuitív és kevésbé gyakorlatias részét. Hagynunk kell, hogy a belső iránytűnk irányítson minket, ahelyett, hogy az egónk vagy mások véleménye befolyásolná a döntéseinket.

Felkészülés a fogyatkozások időszakára

Ez a Bika újhold lehetőséget kínál arra, hogy „földeljük” magunkat, feltöltsük az akkumulátorainkat és befogadjuk a fogyatkozások idényének változást hozó energiáit.

Most lehetőségünk van befelé fordulni, a belső békére és a szívünkre hallgatni. Ez egy extra lehetőség arra, hogy bízzunk saját testünk bölcsességében és megérzéseiben. Itt az ideje, hogy befogadjuk a teremtő energiák áramlását, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy fejlődjünk, és minden változást könnyedén és kegyesen fogadjunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek