Az év első Újholdja a Bak jegyében január 13-án lesz. Ez az Újhold emlékeztetni fog arra az útra, amelyet végigjártunk 2020 januárjától mostanáig. Mennyit változott az életünk azóta, legyünk büszkék a fejlődésre, amin keresztül mentünk.

2021 egy kicsit nyugodtabb lesz, mint az elmúlt év, kell egy kis idő, amíg fel tudjuk dolgozni mindazt, ami 2020-ban felszínre került.

A januári Újhold emlékeztet a múlt nehézségeire, de arra is ösztönöz, hogy észrevegyük, milyen csodálatos átalakuláson mentünk keresztül az elmúlt 12 hónapban. Vegyük észre, hogy mennyit fejlődtünk, és hogy az összes eddigi kihívás szükséges volt az átalakulásunkhoz.

Hogyan változott a fontossági sorrend az életünkben az elmúlt évben? Milyen változás történt az életünkben, milyen új tartalommal gazdagodott, és mi az, amitől sikerült megszabadulnunk? Összegezzünk egy kicsit, de nézzünk reménykedve a jövő felé.

Ezt már olvastad? Készülj fel, mert 2021. január 13-án érkezik az év első Újholdja – itt az ideje, hogy büszkék legyünk mindarra, amit elértünk

Az Újhold hatásai

Kicsit izgatottabbak lehetünk ebben az időszakban, egymásnak feszülnek a külső és belső erők, de ha elfogadjuk ezt az állapotot, akkor sikerül pozitívan értékesítenünk ezeket az energiákat. Meglepő hírekkel is szembesülhetünk, igyekezzünk megőrizni a belső békénket. Néhány nappal ezen Újhold után az Uránusz, az ébredés bolygója felerősíti az energiákat, és feltárja azoknak a helyzeteknek az igazi jelentőségét, amelyek 2020 augusztusában kezdődtek, amikor az Uránusz retrográd mozgásba lépett.

Nem számít, milyen kihívásokkal nézünk most szembe, a Bak belső energiával és lelkesedéssel áraszt el, így szembe tudunk nézni bármilyen akadállyal. A diszharmonikus energiák próbára tesznek, de ne adjuk fel.

A januári Újhold motivál, inspirál és energiát ad ahhoz, hogy teljesítsünk mindent, ami az elmúlt évben számunkra nagy kihívást jelentett. Sokkal jobban fogunk bízni önmagunkban, bátorságot kapunk olyan döntések meghozatalához is, amelyek eddig nehéznek tűntek számunkra.

2020 nem volt egy hiábavaló év: az ébredés, a belső értékek átrendeződésének éve volt. Kihívást jelentett, de megtanított arra, hogy mindent új szemmel lássunk. Ebben az évben mindent felhasználhatunk, amit az elmúlt évben megtanultunk.

Fotó: fallen leaves png from pngtree.com

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.