LélektárÚj mágikus energia, március 3. - Minden, amit tudnod kell, hogy üdvözöld...

Új mágikus energia, március 3. – Minden, amit tudnod kell, hogy üdvözöld a változást az életedben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vigyázat, varázslatos változások jönnek mindannyiunk életében! Március 3. péntek az év harmadik hónapjának harmadik napja. Numerológiailag és energetikailag erőteljes nap.

A 3-as szám energiája

Háromdimenziós világban élünk, a Naptól számított harmadik bolygón, és egész életünknek három fő elem van: kezdet, közép és vég, születés, élet, halál. Éppen ezért egyáltalán nem csoda, hogy március 3-án a számmisztika igen erős jelentőségű. A 3. hónap 3. napja aktiválja a kreativitás erőteljes kódját, a kifejezési, alkotási és megnyilvánulási képességet.

E nap energiája segít abban, hogy átgondoljuk élettörténetünket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy helyes irányba tartunk. Társteremtői vagyunk ennek az életútnak, és bár nem mindig mi irányítjuk az eseményeket, szabályozhatjuk, hogyan viselkedünk, amikor bekövetkeznek, és azt, hogy mivé válunk az események tükrében. A 3-as szám a fejlődést, a lélek, az elme és a test összehangolását jelenti.

03.03 (33) – Számmisztika

Számmisztikailag a 3-as szám egy olyan elemet jelöl, amely segít felépíteni azt, amit az életben fel akarunk építeni. A 3-as szám a belső én hangját képviseli, amely az abszolút igazságot hordozza önmagunkról, azt, amelyik vezet és a helyes irányba mutat.

A 3-as szám a kifejezés száma, éppen ezért márciusban sokkal nyitottabbak leszünk a kommunikációra. Vigyázz, mit mondasz, de hallgasd meg, mit mondanak az emberek. Figyelj a hangszínedre, kerüld az ítélkező vagy agresszív szavakat, figyelj a testbeszédre.

A 33-as szám a 3-as szám kiterjesztése. A 33-as szám a spirituális vezetőkhöz tartozik, és az egység, a kapcsolat, a feltétel nélküli szeretet üzenetét hordozza. A 33-as szám vibrációja erős gyógyító energiával rendelkezik, szereteten, elfogadáson, egyensúlyon és harmónián keresztül alakítja át az életet.

2023. március – Energiaváltozások

A március az év egyik legváltozatosabb hónapja. Erős energiaváltozások mennek végbe. Minden irányból érezhetjük a taszítás és vonzás energiáit. Maradjunk nyitottak és haladjunk az áramlással. Próbáljuk meg a dolgokat a maguk természetességében venni, ne stresszeljünk.

A hónap annál is különlegesebb, mert március 3-a is létezik. Mondjuk az igazat, hogy egyensúlyt teremtsünk az elme, a test és a lélek között. Ebben a hónapban önmagunk fejlesztésére használjuk az energiát. Emeljük a szív, a lélek és az elme energiafrekvenciáját. Maradjunk egyensúlyban, meditáljunk gyakrabban, pihenjünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek