Vannak pillanatok az életben, amikor úgy tűnik hogy felemészt a veszteség félelme, a tehetetlenség, a fájdalom és úgy ülsz a beteg ágya mellett, hogy azt érzed elfogytál.

A nagyon erőteljes mellékhatások miatt a betegek körében ezt a kemoterápiás szert csak vörös ördögnek becézik.

És ekkor valami csoda folytán meghallod a szíved suttogó hangját, a szeretet bölcs intuícióját és egyre gyorsabban kezd verni a szíved és egyre csak nő benned a Szeretet! Még nem tudod hogy lehetne szeretet transzfúziót adni, de támad egy ötleted.

Rájössz hogy szereteteddel te is tudod “kezelni” a beteget. A szó igazi értelmében, pusztán a két kezeddel és a szereteteddel. És megtörténik a csoda. A vörös ördög (így becézik az egyik legerősebb kemoterápiás szert) málnaszörpé szelídül.

Ez az igazi alkímia.

A beteg arcára mosoly ül, és már az egész kórterem a málnaszörpről beszél. Van kinek endelgös, van kinek tömény de már nem ördögi!!!

Egy huncut idős néni cicaspriccet kér. Azt mondja, ha van málnaszörp, akkor már csak egy jó kis rozé kell és pezsgő szódavíz és máris kész a “cicaspricc”!

Élettel telik meg a kórterem és a vörös ördög szégyenkezve hajt fejet a jókedv és a szeretet előtt!!!

Igaz történet

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.