OtthonTusolósapkába teszi a cipőit. Ezt a módszert neked is ismerned kell!

Tusolósapkába teszi a cipőit. Ezt a módszert neked is ismerned kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idő szalad, hamarosan itt van a június, és indul a turistaszezon. Családok, párok, baráti társaságok ezrei veszik nyakukba az utat, és irány a természet, a kikapcsolódás, a szórakozás. Van viszont egy bökkenő, ami sokaknál kiverheti a biztosítékot, a házaspárok leggyakrabban emiatt kapnak hajba. Ez pedig a csomagolás.

39623_share

Az alábbi videóban megismerkedhetünk 9 nagyszerű praktikával, így egyszerűbben mehet a bőröndök feltöltése, de azt is megelőzhetjük, hogy a testápoló kiömöljön a ruhákra.

1. A pólókat, hétköznapi viseletű ruhákat érdemes feltekerve bepakolni, így amellett, hogy kevesebb helyet foglalnak, még a gyűrődést is elkerülhetjük.

2. A hölgyeknek ajánlott, hogy például Tic Tac dobozkába tárolják az apró csatjaikat, hajgumikat, így azok nem fognak elkeveredni sehol.

3. Ha egy rég nem látott rokonnak egy különleges bort szeretnénk ajándékba vinni, akkor egy felfújható karúszóba helyezzük az üveget, ami megvédi az ütésektől.

4. Ahhoz, hogy az ingünk gallérja utazás után is megfelelően feszes legyen, keményítésül használjunk egy feltekert övet.

5. Gyorsan be szeretnénk csomagolni a hajvasalónkat, de még forró a szerkezet? Semmi gond, helyezzük bele egy lábasfogóba.

6. A kontaktlencsék tartóiba nagyszerűen lehet tárolni a krémeket.

7. A gyógyszerek szedéséhez használt adagoló dobozkákba könnyen tárolhatjuk az ékszereket, ez még a tolvajokat is megtévesztheti, így az értékeinket biztonságban tudhatjuk.

8. Egyszerűen meg tudjuk akadályozni azt, hogy a testápolónk ne ömöljön ki, ha egy darab műanyagzacskóra csavarjuk rá a kupakot.

9. A cipők sokszor összepiszkíthatják a ruhákat, de ha a lábbeliket egy tusolósapkába helyezzük, ez nem fordulhat többé elő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek