KuriózumTojást lopott a nagymama, de elkapták. A rendőr döbbenetes dolgot tett!

Tojást lopott a nagymama, de elkapták. A rendőr döbbenetes dolgot tett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Alabama államban található Tarrant településen élő Helen Johnson egy szombati nap elindult az élelmiszerboltba, hogy tojást vásároljon. Be is tette a kosárba a pár tojást, de ekkor vette észre, hogy 50 cent még hiányzik, így nem fogja tudni kifizetni azokat. A nő egyszerűen kétségbeesett, hogy mi lesz az unokáival, mi lesz, ha nem tud nekik élelmet vásárolni, mivel azok már két napja nem ettek semmi.

o-HELEN-JOHNSON-COP-facebook

A 47 éves asszony ekkor határozta el magát, hogy 3 darab tojást elrejt kabátja zsebébe, hiszen ha nem tud a pénztárnál fizetni, akkor még az is megtörténhet, hogy éhen halnak a gyerekek. A probléma akkor kezdődött, mikor valami miatt a tojások eltörtek a kabát zsebében, ezt pedig az alkalmazottak észrevették és rögtön hívták a Tarrant-i rendőrséget.

A helyszínre William Stacy rendőrbiztos érkezett meg, a nagymama pedig már egyből azt gondolta, hogy biztosan le fogják tartóztatni. De rosszul gondolta, mert nem így történt.

„Elkezdett sírni” – mondta a sajtónak Stacy biztos. „Azt mondta, hogy segítségre van szüksége, valahogyan ételt kell adnia a gyerekeknek. Ez nagyon megdöbbentett, mondhatni sokkolt” – mesélte a rendőr.

Stacy biztos ezután elszaladt a boltba, bevásárolt tojásból és odaadta Helennek az ennivalót, aki alig győzött hálálkodni. Az esetet egy járókelő filmre vette, azóta az interneten már 650 ezren megnézték a szívmelengető gesztust.

A Johnson családnak összesen hat tagja van, Helen két lánya is ott él, valamint a két unoka, illetve van egy unokahúguk is. Gyakorlatilag a rokkantsági nyugdíjból tartják fenn magukat, de a juttatás valahol a postán elkeveredett, így a pénz nem érkezett meg időben. A rendőri jótétemény itt még nem ért véget, ugyanis a helyi rendőrkapitányság adománygyűjtési kampányt indított a településen, és az emberek két kisebb teherautónyi élelmet gyűjtöttek össze a bajba jutó családnak.

„Csak tojást szerettem volna venni, de most ők az életünket mentették meg” – mondta Helen, aki soha nem fogja elfelejteni az önzetlen emberek segítségét és mindig hálás lesz azért, hogy segítettek rajtuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek