Egy spirituális témájú film, amely vezérfonala Dr. Wayne W. Dyer gondolatai által kalauzol végig, az Univerzális Forrástól való kiszakadástól egészen a spirituális tudat felébredésén át a változásig.

A film egy egocentrikus üzletember (Edward Kerr), az önmagától elszakadt kétgyerekes családanya (Shannon Sturges), a siker és hírnév orientált filmtechnikus életének egy-egy momentumát ragadja meg a változás előtt.

Mindegyikük életében bekövetkezik egy “kvantumpillanat”, amely átrendezi értékrendjüket, céljaikat.

Az EGO által keltett hamis illúzió eltűnése, az élet feletti kontroll feladása, a belső értékek megtalálása, a kvantum pillanatok csodájának a megélése, hitelesen szűrődnek át Dr Wayne szavain és ébresztenek tudatosságra.

A film képvilága ( Monterey félsziget – Kalifórnia) és a zenei háttér (Asilomar Sonata in Eb Minor-Christopher Ferreira) önmagában is kellemes, és tökéletes alaphangulatot ad a film üzenetéhez.

A Youtube-on megnézhető az alkotás teljes egészében, ezt itt is megnézhetitek:

http://www.youtube.com/watch?v=enSGFPYHUfU

“….a délelőtt üzenetei arról szólnak, hogy mi az amit megtehetsz, és mi az amit nem. Hogy a társadalom miként is határoz meg téged. De délután a váltás után a lényeg az energiához való kapcsolódás, ami mindenről gondoskodik. És mi átadjuk magunkat. Az erények megélése az egyetlen dolgunk. Az az igazság, hogy szerintem mindezért valami más felel. A lényeg az tehát hogy megadjuk magunkat előtte. Hogy megadd magad valaminek, ami nálad nagyobb, amivel kapcsolatban vagy és mindent tényleg Ő irányít. Lelke mélyén mindenki érzi azt, hogy akkor élt teljes életet, ha úgy gondolhat magára,mint akinek az élete nem volt hiábavaló, és azt hogy ezt a helyet, amin éltem, jobbként hagyom el mint amikor ideérkeztem. Hogy valakinek az életét mélységesen megérintette a létezésem. Ennek semmi köze életkorodhoz, vagy önmagad megtalálásához. Bárki legyél, bármennyi idős, csak egy gondolat választ el attól, hogy megváltoztasd az életedet…”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.