LélektárThe Shift - Az ambiciótól az értelemig

The Shift – Az ambiciótól az értelemig

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy spirituális témájú film, amely vezérfonala Dr. Wayne W. Dyer gondolatai által kalauzol végig, az Univerzális Forrástól való kiszakadástól egészen a spirituális tudat felébredésén át a változásig.

A film egy egocentrikus üzletember (Edward Kerr), az önmagától elszakadt kétgyerekes családanya (Shannon Sturges), a siker és hírnév orientált filmtechnikus életének egy-egy momentumát ragadja meg a változás előtt.

Mindegyikük életében bekövetkezik egy “kvantumpillanat”, amely átrendezi értékrendjüket, céljaikat.

Az EGO által keltett hamis illúzió eltűnése, az élet feletti kontroll feladása, a belső értékek megtalálása, a kvantum pillanatok csodájának a megélése, hitelesen szűrődnek át Dr Wayne szavain és ébresztenek tudatosságra.

A film képvilága ( Monterey félsziget – Kalifórnia) és a zenei háttér (Asilomar Sonata in Eb Minor-Christopher Ferreira) önmagában is kellemes, és tökéletes alaphangulatot ad a film üzenetéhez.

A Youtube-on megnézhető az alkotás teljes egészében, ezt itt is megnézhetitek:

http://www.youtube.com/watch?v=enSGFPYHUfU

“….a délelőtt üzenetei arról szólnak, hogy mi az amit megtehetsz, és mi az amit nem. Hogy a társadalom miként is határoz meg téged. De délután a váltás után a lényeg az energiához való kapcsolódás, ami mindenről gondoskodik. És mi átadjuk magunkat. Az erények megélése az egyetlen dolgunk. Az az igazság, hogy szerintem mindezért valami más felel. A lényeg az tehát hogy megadjuk magunkat előtte. Hogy megadd magad valaminek, ami nálad nagyobb, amivel kapcsolatban vagy és mindent tényleg Ő irányít. Lelke mélyén mindenki érzi azt, hogy akkor élt teljes életet, ha úgy gondolhat magára,mint akinek az élete nem volt hiábavaló, és azt hogy ezt a helyet, amin éltem, jobbként hagyom el mint amikor ideérkeztem. Hogy valakinek az életét mélységesen megérintette a létezésem. Ennek semmi köze életkorodhoz, vagy önmagad megtalálásához. Bárki legyél, bármennyi idős, csak egy gondolat választ el attól, hogy megváltoztasd az életedet…”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek