KuriózumTetoválást kapott az influenszer macskája, kiakadtak a felhasználók: „Segítségre van szükséged”

Tetoválást kapott az influenszer macskája, kiakadtak a felhasználók: „Segítségre van szükséged”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az állatbarátok teljesen kiborultak, amikor meglátták, hogy egy influenszer kitetoválta a szfinx macskáját, és képeket tette közzé róla az Instagramon.

Az ukrajnai fitneszmegszállott, Elena Ivanickaya úgy döntött, hogy egy egyiptomi istenség, egy Szárnyas Anubisz képét varratja fel kedvence szfinx macskájának a mellkasára.

A fotók láttán az állatbarátok teljesen kikészültek!

Tetoválást kapott az influenszer cicája

A szőr nélküli macska eszméletlen állapotban van, miközben a tetoválóművész a munkáját végzi.

Miután Elena úgy döntött, hogy egy egyiptomi isten képét varratja fel a kedvence mellkasára, az állatbarátok kijelentették, hogy a több mint 72.000 követővel rendelkező influenszernek „segítségre van szüksége”, mivel „extrém módon bántalmazta” a macskáját.

Az emberek felháborodnak a tetovált macska láttán

Elena azzal vágott vissza, hogy egy macskának, akinek saját Instagram-oldala van, semmi oka nem lehet panaszra, nagyonis elkényeztetett, szereti, ha odafigyelnek rá, ráadásul rendszeresen friss osztrigát eszik.

“Soha nem bántanám a macskámat. Ennek a macskának az élete jobb, mint a tiéd. Lehet, hogy neked ez a pokol, de ő jól érzi magát. Nem kasztrálták, és soha nem is lesz, na az lenne az igazi kegyetlenség” – vágott vissza Elena a negatív kommentelőknek.

“A tetoválás előtt egy állatorvossal is konzultáltam, megvizsgálta és mindent rendben talált, sőt, a tetoválás ideje alatt is jelen volt” – mondta Elena.

Elena erősíti, hogy nem bántalmazná soha az állatait

“Nagyon szeretem és odafigyelek a macskámra. Ő egy okos, boldog és elégedett állat. A tetoválás a bőr felső részét érinti csak, és azontúl, hogy érzéstelenítve volt, egyáltalán nem szenvedett” – fejtette ki a nő.

“Csupán 1-2 milliméter mély egy tetoválás, nem érzett fájdalmat. Közvetlenül a beavatkozás után normálisan viselkedett, és ugyanúgy éli a hétköznapokat, mint eddig”.

Elenát azonban több száz kommentelő állatkínzással vádolta, “beteg ember”-nek titulálva az influenszert.

A macska elkényeztetett életet él

Egy nő azt mondta: “Ez nem oké, szedesse le a tetoválást, és kérje szakember segítségét. Jaj, valaki mentse meg ezt a szegény macskát”.

Egy másik hozzátette: “Nem értem, hogyan tehetsz ilyent a macskáddal, amikor még tetoválásod sincs. Azt hitted, hogy így több követőd lesz az Instán? Képmutató vagy, megérdemled, hogy elvegyék tőled a macskádat!”

“Nem lehetsz büszke az állatkínzásra. Ha tetoválást szeretnél, akkor magadnak csináltass, ne a macskádnak” – tette hozzá egy harmadik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek