LélektárTeremts magadnak olyan életet, amilyet elképzeltél az Univerzum 5 legfontosabb Törvényével!

Teremts magadnak olyan életet, amilyet elképzeltél az Univerzum 5 legfontosabb Törvényével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum Törvényei vezetnek bennünket az energiák útvesztői között, harmóniát és egyensúlyt hozva az életünkbe. Saját rezgéseink is ennek befolyásoltsága alatt állnak, mivel mi is az Univerzum szerves részét képezzük. Ezért jó, ha átlátjuk és megértjük ezen a Törvények működését, mert ezek segítségével szebbé és könnyebbé tehetjük életünket.

Teremts magadnak olyan életet, amilyet elképzeltél az Univerzum 5 legfontosabb Törvényével!
Fotó: Pixabay.com

1. A potenciál törvénye

A tudatodban számtalan jobbnál jobb ötlet és gondolat létezik, amik csak arra várnak, hogy fizikai formát ölthessenek és megvalósulhassanak. A legjobb módszer, hogy megértsd ezt a törvényt az, ha átjár az érzés, a végtelen lehetőségek érzése, mert megvan benned a potenciál mindig egy újabb és jobb dolog megvalósítására. Ezt a törvényt meditáció és kreatív tevékenységek során alkalmazhatod.

2. Az ismétlődés és a reflexió törvénye

Az Univerzumban minden ismétlődést mutat, és ez kihat a teljes lényedre, beleértve a gondolataidat, érzelmeidet és tetteidet. Ez a gyakoriságra építő ismétlődés befolyásolja azt, hogy milyen dolgok történnek veled, és milyen embereket vonzol az életedbe. Minden fajta rezgésed, egyszer visszaköszön, magyarul: olyat kapsz vissza, amilyent adsz. Minden tapasztalat, amit megélsz, azt a belső rezgéseid tükröződése. Ezt a törvényt úgy kamatoztathatod, ha folyamatosan csak a jóra és a pozitív dolgokra koncentrálsz, hangsúlyozd az életed boldog perceit.

3. A vonzás törvénye

Ez az egyik legismertebb törvény mindközül, lényege abban rejlik, hogy képes vagy bevonzani életedbe azt, amit igazán akarsz és kívánsz, csupán energiáidat erre kell fókuszáld. Minél inkább összpontosítasz valamire, annál inkább megnő a megvalósítás esélye. Válj eggyé a céljaid rezgéseivel, vizualizáld azt, amit meg szeretnél valósítani, és higgy benne.

4. A karma törvénye

A lélek folyamatosan tanul és fejlődik, minden amit tapasztalunk az okkal történik. Olykor az előző életünk tetteinek következményei határozzák meg azt, hogy mik fognak történni velünk ebben az életünkben. Ez a karma lényege, tanulni a múltunk hibáiból és ezáltal fejlődni. Bízz az Univerzum döntéseiben és mindent úgy élj meg, mint egy lehetőséget arra, hogy jobbá válhass.

5. Az egység törvénye

Mindannyian összeköttetésben vagyunk, ez azt jelenti, hogy amit mások ellen, vagy másokért elkövetünk, azt tulajdonképpen magunk ellen/magunkért is tesszük. Mindannyian egyek vagyunk és egyenlők. Ha ezt sikerül megértenünk, akkor azt is megértjük, hogy nem létezik versengés. Mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk, ezért nem kell attól tartanunk, hogy kevesebbek lennénk, mint a többiek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek