HolotropikumAlternatív gyógyászatTégy egy szeszes vattát a köldöködbe, hogy megszabadulj a köhögéstől, láztól, menstruációs...

Tégy egy szeszes vattát a köldöködbe, hogy megszabadulj a köhögéstől, láztól, menstruációs fájdalmaktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mártsunk bele egy darab vattát egészségügyi szeszbe, majd helyezzük a köldökünkbe, hogy meggátoljuk a köhögést, a megfázás tüneteit és a menstruációs fájdalmakat!

Fontos kiemelni azt, hogy az otthoni gyógymódok enyhébb lefolyású betegségek, panaszok esetében lehetnek hatékonyak, viszont a konkrét orvosi kezelést nem helyettesíthetik, így ha súlyosabb betegség alakul ki, nincs mese, el kell menni orvoshoz.

Szóval a következő módszer hatékonysága nem bizonyított, de vannak emberek, akik állítják, hogy a köldökbe helyezett kékszeszes vatta igenis enyhíti a fájdalmakat, a lázat, csökkenti a gyulladások mértéket.

A legjobb, ha 10 százalékos mentolos kékszeszt vásárolunk, majd abba mártjuk bele a vattát, és helyezzük a köldökünkbe utána.

Hogyan működik?

Ha érezzük, hogy betegek leszünk, fájni kezdenek az ízületeink, izmaink, görcsölni kezd a gyomrunk, tegyük bele a vattát a köldökünkbe. Azt egyelőre nem tudni, hogy hogyan szünteti meg a panaszokat, a lényeg, hogy sokszor hatékonyan meg tudunk szabadulni a fájdalmaktól.

Menstruációs fájdalmak esetén érdemes enyhén megmasszírozni az alhasi részt, mert így gyorsabban megszűnnek a panaszok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek