LélektárTe is mindig akkor pillantasz az órára, amikor az 11:11-et mutat? Fontos...

Te is mindig akkor pillantasz az órára, amikor az 11:11-et mutat? Fontos üzenete van!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Te is mindig akkor pillantasz az órára, amikor az 11:11-et mutat? Ha ige, akkor álljunk meg egy pillanatra és derítsük ki, hogy miért is történik ez! – hiszen jó okkal történik!

Az egyik barátom mesélte a minap, hogy mostanában egy nagyon furcsa dolgot vett észre. Elmondása szerint, a megszokott napi rutinját végezve egyszer csak az az érzése támadt, hogy muszáj az órára pillantson, és akárhányszor fordult ez vele elő, a digitális óra számlapján vagy 11:11-et, vagy 12:12-őt pillantott meg. Elsőre nem tulajdonított különösebb figyelmet a dolognak, de amikor sorozatosan fordult elő ugyanez vele, akkor már eléggé gondolkozóba esett…

Miután elmesélte a sztorit nekem, megpróbáltunk valamilyen racionális magyarázatot találni a furcsa jelenségre. Először a barátom egy általa megkreált magyarázattal próbálkozott, miszerint biztos 71 perces koncentrációs ciklusban képes az elméje összpontosítani, de engem nem hagyott nyugodni a dolog és tovább kutakodtam.

Kutakodásom egyenesen a numerológiáig, vagyis a számmisztikáig vezetett, ahol érdekes információkat találtam. A numerológia tulajdonképpen a számok rendszerével foglalkozó ezoterikus rendszer, amely különleges minták, egybeesések, vagy adott esetben ismétlődések mentén igyekszik magyarázattal szolgálni a furcsa szám megjelenések kapcsán.

Ahogyan kihámoztam az információkat, megtudtam, hogy nem egy tudatalatti időzítési ciklus miatt érzett késztetést az óra megpillantására, és sőt, nem csak a barátommal fordult egyre többször elő ez a dolog, hanem a világon egyre több és több emberrel.

A forrásokat átböngészve sokféle magyarázattal próbálták alátámasztani a dolgot: egyesek isteni üzenetként értelmezik, mások angyali útmutatásként, de olyat is olvastam, hogy egy párhuzamos világból kapunk ezáltal jeleket.

Nos, ezek után én inkább hagynám, hogy mindenki döntse el magában, hogy melyik értelmezéssel tud azonosulni, de az biztos, hogy minden ember számára mást és mást hordoz ez a szinkronicitás.

Az én véleményem szerint, ez egyfajta útmutatás lehet az Univerzum részéről, amelyet ha helyesen értelmezünk és dekódolunk, akkor akár a saját életünkre is kivetíthetjük, s ezáltal könnyebben észrevehetjük a hibáinkat és a téves céljainkat.

A legtöbb ember a 11:11-nél kezdi felkapni a fejét, hogy „nicsak milyen érdekes, hogy ebben a pillanatban épp csupa egyesből áll a kijelző”. Doreen Virtue, a világhírű terapeuta, médium és spirituális útvezető szerint a 11:11 a jó erőket szimbolizálja. Szerinte ha, 11:11-et látsz, akkor tudnod kell, hogy jó irányba tartasz és az Univerzum veled van az utadon.

A Maják legendásan híresek voltak a számokhoz fűződő misztikus viszonyukról. Ők 2012. december 21-én 11:11-re jósolták a Sötét Korszak végét, és a spirituális felemelkedés kezdetét. Emlékszem, mekkora félelem övezte a 2012-es évet… Én is úgy voltam vele, hogy felmondok és végre nekiállok írni, mert ki tudja lesz-e holnap? El is határoztam, hogy bejelentem a felmondásom a főnökömnek, de nagyon ideges voltam, hogy vajon megállom-e a helyem íróként? Ám mielőtt beléptem volna az igazgatói terembe rápillantottam az órámra és mit ad az ég? 11:11. Hirtelen úgy éreztem minden a helyére kerül és hát be kell vallanom azóta is már a jobbacska írók közé sorolhatom magam.

Szóval én azt mondom a 11:11 egy nagyon jó dolog, csak tisztában kell lenned a terveiddel és a céljaiddal. És ha egy kicsit is elbizonytalanodnál, meglátod az Univerzum üzenni fog. Ne féljünk ettől a misztikusnak tűnő ismétlődéstől, hanem inkább fordítsuk a saját hasznunkra!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek