KuriózumTe hogy tartod a kezedben a telefont? Nagyon sok mindent elárul rólad

Te hogy tartod a kezedben a telefont? Nagyon sok mindent elárul rólad

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Személyiségteszt! Te hogy tartod a kezedben a telefont?

Te hogy tartod a kezedben a telefont? Nagyon sok mindent elárul rólad

Ki gondolta volna, hogy a mobiltelefon tartásának módja is sokat elárul egy ember jelleméről, személyiségéről. Pedig így van, ugyanis a viselkedéskutató szakemberek 4 különböző telefontartási szokást, kéztartást azonosítottak, és az ezekre az emberekre illő személyiségleírást is elkészítették.

1. Az egyik kezedben tartod a telefont, és a hüvelykujjaddal pötyögsz

Ez azt jelenti, hogy rendszerető ember vagy, aki határozottan különbséget tud tenni jó és rossz között. Jobban szeretsz beszélni, mint hallgatni, tudod, hogy milyen mikor egy ember szerelmes és milyen, mikor csak eljátssza azt. Ha megismerkedsz egy emberrel, akkor eleinte távolságtartó vagy, csak akkor engeded közel magadhoz az illetőt, ha elnyeri a bizalmadat.

2. Két kézzel fogod a készüléket, és a hüvelykujjadat használod a pötyögéshez

Biztonságra, odafigyelésre vágysz, szeretnéd, ha valaki egy kicsit a gondodat viselné. Az érzéseidet ritkát fejezed ki, ezért a párod időnként úgy érezheti, hogy nem törődsz vele eléggé. Fejlett az intuíciód, nehezen tudnak átverni, mert mindig éber és figyelmes vagy. Ne siesd el a dolgokat, az érzelmeknek időre van szükségük, hogy kialakuljanak.

3. Mindkét kezeddel fogod a telefonodat, és mindkét hüvelykujjadat használod a pötyögéshez

Könnyen megijedsz, gyakran tör rád a szorongás, és egy olyan társra van szükséged, aki száz százalékosan megért és elfogad. Könnyen alkalmazkodsz a megváltozott környezethez. Ha szórakozásra kerül a sor, akkor önfeledt és vidám vagy, ha pedig komoly beszélgetésben van részed, akkor komolyan állsz hozzá a dolgokhoz. A legjobb, ha rátalálsz a lelkitársadra.

4. Ha az egyik kezedben tartod a telefont, majd a másik kezed mutatóujjával pötyögsz

Nyugodt természetű ember vagy, aki hajlandó önmagát is feláldozni más boldogulásáért. Azt viszont nem bírod, ha a közeli családtagjaid elsírják magukat. Gyakran cselekszel spontán módon, bohém típus vagy, de néha szükséged van egy kis magányra, hogy feltölthesd a lemerült energiakészleteidet. A párkapcsolatokban félénk típus vagy, de ha kilépsz a komfortzónádból, minden problémád megszűnik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek