KuriózumTanuld meg ezt a buddhista szerzetesektől és békés, boldog életed lehet!

Tanuld meg ezt a buddhista szerzetesektől és békés, boldog életed lehet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Valószínűleg neked is vannak/voltak rosszabb pillanataid, amikor igen nehéz megérteni, hogy mi is történik pontosan az életben, miért nem sikerülnek a dolgok, úgy, ahogy eltervezted. Történjen bármi is, egy állandó belső béke szükséges ahhoz, hogy megfelelően tudd venni az akadályokat.

Tanuld meg ezt a buddhista szerzetesektől és békés, boldog életed lehet!

Tanuld meg, hogyan alakíthatod ki a saját belső békéd, és, akkor sokkal zökkenőmentesebb lesz az életed!

A buddhista szerzetesek egyik legfontosabb titka a nagyfokú koncentráció. Tanulj meg arra az egyetlen dologra koncentrálni, amit éppen csinálsz, igyekezz a jelenben, a mostban élni. Különben nagyon elveszel a részletekben, és váratlan akadályokkal szembesülhetsz.

A buddhista szerzetesek azt is tudják, hogyan kell értékelni minden pillanatot, és örülni mindannak, ami van. Értékeld a jelet, és élj úgy, mintha ez lenne az utolsó napod, használd ki maximálisan a pillanatokat. Fogadd el, hogy nem tudsz mindent irányítani, engedd el a dolgokat, hagyd, hogy maguktól elrendeződjenek. Ne ragaszkodj tárgyakhoz, emberekhez, múltbeli eseményekhez.

Mindahányszor olyan helyzetbe kerülsz, ami nem válna hasznodra, az Univerzum gondoskodni fog arról, hogy rátalálj a számodra legtökéletesebb útra.

Ne vágyakozz fölösleges dolgok után! A buddhizmus arra tanít, hogy az életben nincs értelme annak, hogy felesleges tárgyakat halmozzunk magunk köré. Nézz körül, hány olyan dolog van az otthonodban, amit szinte semmire sem használsz. Ne vágyakozz olyan dolgok iránt, amivel túlbonyolítod az életed. Válaszd az egyszerűbb, de boldogabb, és kiegyensúlyozottabb életet.

Ne feledkezz el arról, hogy minden ember halandó, éppen ezért ne halogasd a dolgokat! Feküdj le minden nap békével a szívedben, hiszen a harag, és a gyűlölet megbetegít. Soha nem tudhatod, mit hoz a holnap, hajtsd mosolyogva a párnára a fejed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek