LélektárSzuper Telihold a Nyilas jegyben! A belső béke hatalomra tőr!

Szuper Telihold a Nyilas jegyben! A belső béke hatalomra tőr!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az átalakulás még csak most kezdődik. 2022 nyarának első Teliholdja egy szuper varázslatos hold, amely mindenkit isteni erővel lát el. A gyógyulás a mi kezünkben van, senki nem teheti meg helyettünk az első lépést. Miután megtanultuk a leckét, az egész életünk megváltozik.

A nyár első hónapja hihetetlen energiával érkezik, készüljünk fel! A június 14-i Szuper Telihold a Nyilas jegyében erős érzelmi energiákkal áraszt el, a befejezés és az új kezdet kap most igazán nagy hangsúlyt.

A Nyilas igen jó hatással van erre az időszakra. Az optimizmust, a kalandvágyat és a legmagasabb szintű boldogságot most minden csillagjegy megélheti. Az Univerzum azt tanácsolja, felejtsük el az eddigi nehézségeket, itt az ideje szórakozni és élvezni az életet.

Mire kell összpontosítanunk?

A következő időszakban nagyon oda kell figyelnünk életünk fontos fejezeteire. Ideje elhagyni a régi dolgokat és továbblépni. Az átalakulás ettől a pillanattól kezdődik, a sorsunk a mi kezünkben van és tetszés szerint alakítható.

Fontos leckék, amelyeket le kell tanulnunk:

– Legyünk bátrak, és kövessük az álmainkat. Senki és semmi nem fogja megváltoztatni az életünket. A mi kezünkben van a legfőbb hatalom.

– Meg kell tanulnunk beszélni arról, hogyan érzünk. Az emberek nem tudnak olvasni a gondolatainkban, és bármennyire is ismer valaki minket, soha nem fogja tudni, mi van a szívünkben. Ezért fontos kimondani, amit gondolunk.

– Szabaduljunk meg mindattól, ami már nem hasznos számunkra, hogy helyet adhassunk az új dolgoknak és új álmoknak. Meg kell tanuljunk küzdeni azért, amit el szeretnénk érni.

– Ne engedjük, hogy mások befolyásolják a döntéseinket, mert előfordulhat, hogy nem nekünk való útra tévedünk. A nagyobb döntések előtt mindig hallgassunk a megérzéseinkre.

– Ne siessük el a dolgokat, próbáljuk mindig a dolgok pozitív oldalát szemlélni.

Az asztrológusok szerint a Szuper Teliholdak a szokásosnál is több drámát hoznak. A Nyilas jegyében álló szuper teliholddal ezúttal a dráma a hitünk körül foroghat. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne siettessük a dolgokat, és próbáljuk meg több szemszögből is megvizsgálni a dolgokat.

A Szuper Telihold arra késztet bennünket, hogy hozzunk drasztikus intézkedéseket, szabaduljunk meg minden negatív és haszontalan dolgoktól az életünkben, legyen szó személyes, munkahelyi vagy családi kapcsolatokról.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek