HoroszkópSzületési hónapod alapján eláruljuk, hogy milyen nő vagy valójában!

Születési hónapod alapján eláruljuk, hogy milyen nő vagy valójában!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az, hogy melyik hónapban születtél, elárulja, hogy milyen típusú nő vagy!

Az asztrológusok meggyőződése szerint a születési hónap jelentősen befolyásolja egy egyén személyiségét. Most a hölgyekre fogunk koncentrálni, így alkalmat kínálva nekik, hogy jobban megismerjék önmagukat.

Január

A januári nők rendkívül ambíciósak, komolyak és jellemző rájuk a konzervatív gondolkodás. Gyakran kritikusak másokkal szemben, és nem szeretnek az érzelmeikről beszélni. Leginkább azokat az embereket engedik magukhoz közel, akikkel azonos intelligencia szinten vannak.

Február

A februárban született nők rendkívül romantikusak, és arra van szükségük, hogy szeressék és türelmesen bánjanak velük. Gyorsan változnak az érzéseik, ezért nem könnyű megérteni őket. A gondolkodásuk elvont, és ha megcsalják őket, szinte sosem bocsátanak meg.

Március

Rendkívül vonzóak, kedvesek, elegánsak, hűségesek és elhivatottak a márciusi nők. Viszont nehezen esnek szerelembe, ha feldühíti valaki őket, akkor már nem bűbájos stílusban fognak reagálni. Remek barátok válnak belőlük.

Április

Az áprilisi nők rendkívül diplomatikusak, könnyen lehet velük beszélni bármilyen témáról is legyen szó. Eléggé féltékeny típusok, és ha valaki megbántja őket, akkor számíthat a bosszújukra. Csak azok előtt nyílnak meg, akikben teljesen megbíznak.

Május

Ezek a hölgyek nagyon kitartóak, hűek az elveikhez. Minden férfi felfigyel rájuk, és ha egy férfi beléjük szeret, akkor gyorsan bele kerül a pácba, mert egy májusi nővel nem egyszerű az élet.

Június

Ezek a nők nagyon kíváncsiak, folyamatosan csacsognak és kreatívak. Előbb beszélnek, majd aztán gondolkodnak, ami nem mindig előnyös helyzetek kialakulását eredményezi. Felnéznek az őszinte emberekre. A párkapcsolatukban nem riadnak vissza a manipulációtól.

Július

Július lányai szerények, gyönyörűek és rendkívül okosak. Kerülik a konfliktusokat, igyekeznek mindenkivel kedvesen, udvariasan viselkedni. Ha valaki megcsalja őket, akkor az illetővel nem állnak szóba többé.

Augusztus

Ezek a nők egyszerre egoisták és önzetlenek. Mindig ők akarnak győzni, és ez legtöbbször be is következik. Fejlett a humorérzékük, de nem szeretik, ha őket kacagják ki. Mindig a középpontban szeretnek lenni.

Szeptember

Szelídek, jólneveltek, szépek a szeptemberi nők. Viszont nem érdemes az érzelmeikkel játszani, vagy megcsalni őket, mert eléggé bosszúállóak. Ezek a nők a hosszútávú kapcsolatokat szeretik. Az elvárásaik mindig magasak.

Október

Erős személyiséggel rendelkeznek, de egyben érzékenyek is, azonban sírni szinte sosem lehet látni ezeket a nőket. Bárki előtt nem nyílnak meg, csak azokat avatják be a legféltettebb titkaikba, akikben teljesen megbíznak. A nők többsége irigyli őket.

November

A novemberben született nők mindig egy lépéssel a többi hölgy előtt járnak. Szinte azonnal észreveszik, ha valaki át akarja verni őket. Mindig az igazságot mondják, még akkor is, ha ezzel valakinek fájdalmat okoznak.

December

A decemberi nők gyakran türelmetlenek, de mindig képesek megtalálni a siker kulcsát, amihez szerencsére is szükségük van. Képesek más embereknek örömet szerezni, tisztaszívűek, a vérükben van a jótékonykodás.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek