KuriózumSzívteszt: Válassz ki egy szívet és tudd meg, hogy milyen szerető vagy!

Szívteszt: Válassz ki egy szívet és tudd meg, hogy milyen szerető vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Fontos, hogy alaposan megismerd önmagad, mert csak így tudsz egészséges és komoly párkapcsolatot kialakítani. Most egy lépéssel közelebb kerülhetsz ehhez, ha elvégzed az alábbi személyiségtesztet, ami által megtudhatod majd, hogy milyen szerető válik belőled.

Szívteszt: Válassz ki egy szívet és tudd meg, hogy milyen szerető vagy!

Válassz ki egy szívet, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást.

1. A tenyérben tartott szív

A szerelemben hűséges, toleráns, nyitott vagy, aki mindent felkínál a másik embernek, anélkül, hogy a negatív következményekre gondolna. Hamar szerelembe esel, teljesen oda adod magad, de azért nem árt, ha óvatos vagy, mert vannak emberek, akik visszaélhetnek a jóságoddal, és összetörhetik a szívedet.

2. Összeláncolt szív

Úgy gondolod, hogy a szerelem a fejben és nem a gyomorban alakul ki. Úgy hiszed, hogy azt az embert is képes vagy szeretni, akit az agyad választ. A szíved úgy adod oda valakinek, hogy bármikor vissza tudod venni. Ennek ellenére képes vagy megtapasztalni az igazi szerelmet.

3. Absztrakt szív

Nagyon gazdag a képzelőerőd, így a leghétköznapibb dolgokat is különlegessé tudod varázsolni. Szabadon, függetlenül élsz, imádsz utazni, új barátokat szerezni, nem tudsz nyugton ülni a négy fal között. A párod nem fog melletted soha unatkozni. Azt el kell fogadnod, hogy az intimitás megerősíti a szerelmet.

4. Virágos szív

Azt hiszed, hogy a szerelem olyan, mint a mesékben. Jön a fehér lovon a herceg, meglát és magával visz, hogy közösen fedezzétek fel a világot. Mindent megtennél a szerelmedért, de könnyen elijesztheted azokat a férfiakat, akik az egyszerű, normális életet szeretik, hiszen a te életednek meseszerűnek kell lennie.

5. Lángoló szív

Rendkívül szenvedélyes vagy, teljes szívedből, lelkedből képes vagy szeretni. Mindent, vagy semmit alapon választasz magadnak párt. Számtalan felejthetetlen kalandban, románcban lesz részed, ami viszont megakadályozhatja azt, hogy hosszútávú kapcsolatot alakíts ki valakivel.

6. Összevarrt szív

Már nem hiszel a szerelemben. Ha kapcsolatban élsz, vigyázz arra, hogy nehogy ismét összetörjék a szívedet. Hallgass mindig a megérzéseidre, a vágyaidra, akkor is, ha valami hang azt súgja, hogy légy óvatos.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek