KuriózumSzívszorító! Összekötötte életét egy nővér és egy halálos betegségben szenvedő férfi

Szívszorító! Összekötötte életét egy nővér és egy halálos betegségben szenvedő férfi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Adam a kórházban ismerte meg élete szerelmét, Hollie-t. A férfit Lyme-kórral kezelték, a páros órákat töltött együtt, a hétből három nap is találkoztak, amíg tartott a kezelés. Egy év alatt a fiatalok teljesen egymásba szerettek.

szomoru-eskuvo

Adam kigyógyult a betegségéből, eldöntötték, hogy összeköltöznek, és Hollie előző kapcsolatából született kisfiával, Joshua-val egy boldog családot fognak alkotni. Sajnos nem sokáig örülhettek, ugyanis Adam-nél amiotrófiás laterális szklerózist állapítottak meg, amely egy végzetes, gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség. Miután ez kiderült, Adam nem habozott sokáig.

„Ott akkor és abban a helyben azt mondta nekem: „Az egész életemet veled szeretném eltölteni, az utolsó napjaimban a te tekintetedet szeretném nézni, a te ajkaidat csókolni, melletted elaludni. Megértem, ha te mindezt nem szeretnéd, de ha akarsz engem, akkor szeretném, ha hozzám jönnél feleségül. Mit szólsz?” – idézte fel Adam szavait Hollie.

A nő természetesen igent mondott. Hamarosan nekifogtak megszervezni az esküvőt, Adam már tolószékbe kényszerült, de élvezte a szabadtéri lagzi minden pillanatát. 2013. októberében azonban elhunyt. Hollie elmondása szerint egyáltalán nem bánt meg semmit, Adam mindig is egy erős, szenvedélyes emberként fog élni emlékezetében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek