OtthonSzivacsokat tett a hűtő zöldséges fiókjába! Nem fogod elhinni, hogy miért!

Szivacsokat tett a hűtő zöldséges fiókjába! Nem fogod elhinni, hogy miért!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeretjük az ilyen videoösszeállításokat, ahol hasznos háztartási praktikákat mutatnak be, és amelyekből tényleg tanulhatunk ezt-azt.

szivacs-huto

Elsőként ott van a fokhagymák megpucolása, amit nem valószínű, hogy sokan szeretnek, de mégis el kell valakinek végeznie. Azonban, ha a cikkeket beletesszük egy műanyag edénybe, lezárjuk azt, és jó erősen legalább 10 másodpercig megrázzuk, hamar ledobják magukról a héjat.

A másik remek ötlet, hogy a hűtőszekrény fiókjában lévő zöldségeket, gyümölcsöket úgy lehet hosszasan frissen tartani, ha a fiók aljába teszünk 2–3 új mosogatószivacsot. Ezek felszívják a felesleges nedvességet, párát, így a zöldségek, gyümölcsök nem romlanak meg egyhamar.

A teniszcipőnk oldalán húzódó fehér sávrészt kevés fogkrém segítségével patyolattisztára varázsolhatjuk, és szintén fogkrém segítségével eltávolíthatjuk a kellemetlen hagymaszagot is kezünkről, miután felaprítottuk a zöldséget.

Egy bögre ecet és egy bögre víz elkeverésével pedig remek fertőtlenítő oldatot kapunk, amivel a vágódeszkánkat tisztíthatjuk meg hatékonyan és a kellemetlen szagokat is eltüntethetjük róla.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek