LélektárA 9:9-es portál szeptember legerőteljesebb napján nyílik meg: az Univerzum a legszebb...

A 9:9-es portál szeptember legerőteljesebb napján nyílik meg: az Univerzum a legszebb meglepetést tartogatja számunkra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember 9-e minden bizonnyal a hónap egyik legkülönlegesebb és legerőteljesebb napja, numerológiai értelemben véve szinte mágikus dátum az Univerzumban. Ezen a napon az Univerzum a lehető legszebb meglepetést tartogatja a számunkra, és megnyit egy rendkívül erős portált, amely a 9-es szám megkétszerezett energetikai töltését tartalmazza.

A 9-es szám erőt, bölcsességet, tudást és kinyilatkoztatást jelent, és e különleges nap után az energiája még 9 napig érvényes marad az Univerzumban.

Mivel a 9-es, az utolsó egyjegyű szám egyben a megvilágosodás, a teremtés, a teljesség száma is, mélyebb módon kapcsolódhatunk a világ bölcsességéhez, mint valaha, akár jeleket vagy isteni útmutatást is kaphatunk olyan ügyekben, amelyek már régóta foglalkoztatnak minket, vagy amelyekben útmutatást kértünk.

Emellett sokunk számára ez a nap (és a körülötte lévők) a tudatosság magasabb fokát, erőteljes spirituális ébredést vagy a személyes lelki fejlődés felé tett fontos lépéseket is jelzi. Más szóval, nemcsak az elménk ébred fel, de a lelkünk is, ezért hozzuk ki a lehető legtöbbet ezekből az áldással teli napokból.

Bizonyos esetekben ez például azt jelentheti, hogy elengedjük azokat a szokásokat, hiedelmeket, helyzeteket és viselkedési formákat a múltból, amelyek visszatartottak minket, hogy szabadon haladhassunk előre, megszabadulva mindattól, ami már nem szolgálja a fejlődésünket.

A 9:9-es portál a remény magját is elülteti a lelkünkben, hiszen a 9-es a szerencséről, az átalakulásról is szól, annak jeleként is felfogható, hogy a dolgok hamarosan megváltoznak és kibontakoznak az életünkben, hogy az Univerzum mágikus kereke újra mozgásba lendül. Ahol zűrzavar, elakadás, előrehaladásra való képtelenség van, ott a 9-es reményt adhat ezek leküzdésére, segíthet továbblépni az utunkon.

Néhányunk számára a portál által aktivált 9-es kettős energia a véglegesség formájában nyilvánulhat meg, akár életünk olyan fejezeteit zárjuk le, amelyek már nem szolgálják a lelkünket, akár egy olyan projektet fejezünk be, amelyen már régóta dolgozunk, és amelybe folyamatosan fáradságot, munkát és energiát fektettünk.

Ugyanakkor a 9:9 portál energiája kiélesíti az érzékeinket, ezért ha valami foglalkoztat minket, vagy egy adott helyzettel szembesülünk, lehetőségünk van más perspektívából is szemügyre venni a problémát, és így jobban láthatjuk a megoldást.

Spirituális szinten a szeptember 9-én megnyíló kozmikus kapu hihetetlen jelentéseket hordoz, egy ciklus lezárását jelenti, hogy helyet teremtsen egy újabbnak, a véglegességet, a regeneráló gyógyulást, ami most befejeződik, és ami minden szinten erős hatással van ránk, és lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk belső küzdelmeinktől és minden tehertől, ami a lelkünket nyomja.

Amikor a 9:9-es portál aktiválódik, és megengedjük magunknak, hogy összehangolódjunk az energiájával, hihetetlen kreativitás és rendkívüli intuíció áll a rendelkezésünkre, ami segít megtalálni a keresett válaszokat, és teljes mértékben kiélni a bennünk rejlő isteni szikrát, kihasználni a teljes potenciálunkat. Ezért szeptember 9-e körül sok nagyszerű ötletet valósíthatunk meg, rendkívüli inspirációnk lehet, amely akár abban is megnyilvánulhat, hogy bizonyos égető problémákra innovatív megoldásokat találunk, mintha csak a gondviselés vezetne bennünket.

A 9:9-es portál karmikus tisztulást vagy a karma felgyorsulását is hozhatja, felgyorsíthatja a sorsunkat és hozzáférést biztosíthat az egyetemes harmóniához.

Ezért fontos, hogy szeptember 9-e körül mélyen a szívünkbe nézzünk, és igazodjunk mindazokhoz az álmainkhoz és céljainkhoz, amelyek igazán összhangban vannak a lelkünkkel. Ráadásul ez a kozmikus energia azoknak a dolgoknak vagy vágyaknak a felgyorsulásához is vezethet, amelyeket magunkban rejtegetünk, vagy amelyeket megpróbálunk valóra váltani.

De légy óvatos a gondolatokkal, szavakkal és tettekkel ebben az időszakban, mert a manifesztáció könnyebben és gyorsabban jöhet létre ezekben a napokban, mint azt valaha is gondoltad volna.

Térj vissza a gyökereidhez vagy azokhoz az időkhöz, amikor a legszebb és legteljesebb pillanatokat élted át, hogy feltöltődj inspirációval és pozitivitással. Csak azokat a döntéseket vedd figyelembe, amelyek összhangban vannak a belső igazságoddal, amelyek felébresztik a jót benned és a körülötted élőkben, és hamarosan a legszebb és legvarázslatosabb változások következhetnek be az életedben.

Légy tudatosabb azzal kapcsolatban, hogy mit érzel, gondolsz és teszel, hagyd magad mögött azokat az emlékeket és dolgokat, amik nem töltenek el pozitív energiával, és mostantól teremts teret annak, amit igazán szeretsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek