LélektárSzeptember 3-án a Vénusz kilép a retrográdból - Az egészségtelen kötelékek eltűnnek,...

Szeptember 3-án a Vénusz kilép a retrográdból – Az egészségtelen kötelékek eltűnnek, hogy helyet teremtsenek az új kapcsolatoknak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogy a Vénusz újra direkt mozgásba kezd, a tisztánlátás és a céltudatosság érzése költözik a szívünkbe.

Ez az asztrológiai esemény erőteljes lehetőséget kínál arra, hogy figyelmünket a személyes életünk felé fordítsuk, és többet dolgozzunk a körülöttünk lévő emberekkel, hogy egészséges, hiteles kapcsolataink legyenek, amelyek érzelmileg táplálnak minket, és megadják nekünk, amire szükségünk van.

Az ősz nem is kezdődhetne nagyszerűbben. Szeptember 3-a rendkívül fontos asztrológiai eseményt hoz: a Vénusz kilép a retrográdból, és folytatja direkt pályáját az Oroszlánban, hihetetlen meglepetéseket hozva magával.

Az egészségtelen kötelékek eltűnnek, hogy helyet teremtsenek az új kapcsolatoknak, egy új szerelemnek, a mély élményeknek és az igazi boldogságnak. Érzelmi életünkben minden a mi javunkra rendeződik.

A Vénusznak körülbelül 225 napra van szüksége ahhoz, hogy teljes kört tegyen az állatövben – minden jegyben körülbelül 20 napot tölt, és soha nem tartózkodik két jegynél távolabb a Naptól. Ez azt jelenti, hogy minden évben korlátlan lehetőségünk van arra, hogy felülvizsgáljuk, átértékeljük és megújítsuk kapcsolatainkat az asztrológia által kínált különböző módokon.

A Vénusz direkt mozgása az Oroszlánban a tiszta, élénkítő szenvedélyt és az önkifejezés iránti vágyat hozza el az egész Univerzumban. Az Oroszlán, ami a kreativitással, a hihetetlen önbizalommal és a megerősítés utáni vággyal társul, felerősíti a Vénusz hatását, arra bátorítva minket, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és hitelesen vetítsük ki legmélyebb vágyainkat és álmainkat a külvilágba.

Az energiáknak ez a keveréke képessé tesz minket arra, hogy egyedi szenvedélyeinkre összpontosítsunk, hogy megújult lelkesedéssel élvezzük azt, akik vagyunk, és ünnepeljük az életet azáltal, hogy teljes mértékben élvezzük azt, amit a jelen pillanatban tapasztalunk.

Mit jelent a Vénusz közvetlen mozgása?

Feladunk minden mérgező kapcsolatot, hogy helyet adjunk az igaz szerelemnek az életünkben. Ahogy a Vénusz, a ragyogó esthajnalcsillag újra megjelenik az égbolton, mi is felragyoghatunk a szeretet által. Azokra a gyönyörű elköteleződésekre és kapcsolatokra összpontosítunk, amelyek rezonálnak belső lényegünkkel.

A retrográd Vénusz időszaka alatt személyes szinten régi sebekkel, feszült és nehéz kommunikációval, félreértésekkel lehetett dolgunk. De most, hogy a Vénusz visszatér a közvetlen pályájára, kijavíthatjuk ezeket a szakadásokat, begyógyíthatjuk a sebeket, és újjáépíthetjük a leomlott hidakat.

A romantikus kapcsolatok is élénk színezetet kapnak a hónap előrehaladtával. Ez jó alkalom a nyílt beszélgetésekre és az érzelmek őszinte kifejezésére. Ledobjuk az álarcokat, és tálcán kínáljuk fel a lelkünket, megmutatjuk, kik vagyunk valójában, tiszta és őszinte szeretetet nyújtunk anélkül, hogy cserébe bármit is kérnénk. Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy fogadjuk el a szeretetet, mert ez világítja meg a boldogsághoz vezető utat.

Az Univerzum tanácsa mindannyiunk számára

Itt az ideje, hogy megtanuljuk mindazt, amit a Vénusz retrográd adott nekünk, és készen kell állnunk egy új fejezetre. Elfogadjuk a leckéket és továbbmegyünk, mert az életnek itt nincs vége. Lapozunk és folytatjuk az utunkat, miközben hálásak vagyunk mindazért, ami velünk történt.

Itt az ideje, hogy bízzunk önmagunkban és megmutassuk lelkünk tisztaságát, mert csak így tudunk őszinte, valódi és egészséges kapcsolatokat teremteni. Ne feledkezzünk meg azonban arról, hogy határokat szabjunk, mert ezek védik érzelmi jólétünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek