LélektárSzeptember 26. - Újhold a Mérlegben - "Ahol szeretet van, ott élet...

Szeptember 26. – Újhold a Mérlegben – “Ahol szeretet van, ott élet van”. A szerelmi kívánságok valóra válnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szeptember 26-án a Mérlegben járó újhold kissé varázslatos, titokzatos és játékos hangulatot áraszt, és a boldogság pillanatait csempészi a lelkünkbe. Kedvez az új kezdeteknek és az együttműködések, különösen a szerelemmel és a szív vágyaival kapcsolatosaknak.

Szeptember 26-án 00:55-kor újholddal nézünk szembe a Mérlegben, és olyan asztrális energiával, amely fontos változásokat ígér önmagunkkal kapcsolatosan, de a másokkal való kapcsolatainkban is, a harmónia helyreállítása lesz a fő cél, gyógyítsuk meg azokat a részünket, amelyek eltörtek, megtörtek vagy amit megsebeztek.

A Mérleg az egyensúly helyreállításának és újrakalibrálásának csillagjegye, ezért segít abban, hogy jobban a középpontban érezzük magunkat, hogy rendbe tegyük az életünket és a dolgainkat, hogy helyrehozzuk és újra összehozzuk azt, amit a Merkúr retrográd jegye időnként hagyott szétfolyni.

A Mérleg újhold varázslatos, titokzatos és játékos hangulatot áraszt, és a boldogság pillanatait csempészi a lelkünkbe. Ennek az asztrális eseménynek az energiája pozitív (akár szerencsésnek is nevezhetnénk), kreatív és az ellentétek harmonizálására irányul. Kedvezőek lesznek az új kezdetek és együttműködések, különösen azok, amelyek a szerelemhez és a szív vágyaihoz kapcsolódnak.

A szeptember 26-i telihold a Mérlegben elhozza azt a kis adag reményt és optimizmust a lelkünkbe, ami szükséges ahhoz, hogy szárnyakat kapjunk, és hogy mindenre nagyobb csodálattal és szeretettel tekintsünk. Igen, lehetőségünk van arra, hogy szerelmet vagy még több szeretetet hívjunk az életünkbe.

Ugyanakkor a Mérlegben lévő újhold szerepe a diszharmónia feloldása, könnyen lehet, hogy ebben az időszakban megtanulunk megszabadulni mindattól, ami zavarja és megzavarja a békénket, akár egy adott személyről, akár egy adott körülményről legyen szó.

Lelkünk kitárulkozása csak akkor történhet meg igazán, ha összehangolódunk önmagunkkal és a kozmikus univerzális energiával, ha megtaláljuk azt a gyengéd belső energiát, amely lehorgonyoz minket ahhoz, akik valójában vagyunk, ahhoz az erőteljes belső “otthonhoz”.

A telihold felerősíti a másokkal való kapcsolatainkat, és felgyorsítja ezt a kapcsolati dinamikát, új szerelmet vagy érzéseket hozva az egyedülállóknak. Most lehetőséged lesz rátalálni a szerelemre, a vonzás törvényének aktiválásával néhány vágy a jelenben és a közeljövőben valósággá válhat.

Merj nagyot és szépet álmodni az elkövetkező időszakban, és higgy az álmaidban, mert megvan a lehetőségük, hogy valóra váljanak. Tekintsd a szeptember 26-án bekövetkező újholdat a Mérlegben a megnyilvánulás erőteljes kapujának, amelyen keresztül behozhatod a létezésedbe azt, amire vágysz és ami hasznos számodra.

Emellett az Újhold a Mérleg jegyében szembenállást hoz létre a Jupiterrel a Kosban, ami azt jelenti, hogy az oktatás és a felsőfokú tanulmányok is általában jó aspektusban állnak, a másokkal való interakció és kommunikáció révén fontos lépcsőfokokat mászhatsz meg ezen a síkon. A Jupiter mindenféle lehetőséget megkönnyít, de lesznek olyan pillanatai is, amikor kiönti bőségszaruját, és gazdagnak (lelkileg vagy anyagilag), áldottnak, beteljesedettnek, boldognak, elégedettnek érezzük magunkat.

Ugyanakkor az a tény, hogy a Jupiter a Kosban áll, egy jól körülhatárolható egyéniségű jegyben, arra emlékeztet, hogy a saját igényeink és vágyaink is fontosak, nem csak a másik emberé, és hogy a saját lelkünkkel is törődnünk kell.

A Mérlegben járó újholdhoz két másik bolygó, a Merkúr vagy a Vénusz is közel áll, ami egy kicsit megmozgatja kalandvágyó és szenvedélyes szellemünket, ösztönzi intellektusunkat és arra késztet, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, hangsúlyozza a kommunikáció iránti vágyunkat, hogy a megszokottól eltérő dolgokat tegyünk, felfedezzünk egy másik kulturális környezetet, vagy akár idegenekkel vagy más nemzetiségű emberekkel ismerkedjünk meg.

Használjuk ki a Mérlegben járó újhold erejét arra, hogy elemezzük kapcsolatainkat. Hajlamosak vagyunk visszatérni a gyökereinkhez, a családunkhoz, az otthonunkhoz vagy a nemzetünkhöz, sőt az országunkhoz is, ahonnan származunk, vagy úgy érezzük, hogy ez az irány “hív minket”.

A szeptember 26-án a Mérlegben járó újhold támogat minket, és segít fejleszteni tárgyalási készségeinket anélkül, hogy ténylegesen feladnánk értékeinket, elveinket vagy igényeinket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek