LélektárSzeptember 15-e varázslatos nap az Univerzumban: ekkor lesz az ősz első újholdja,...

Szeptember 15-e varázslatos nap az Univerzumban: ekkor lesz az ősz első újholdja, a Merkúr pedig kilép a retrográdból

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Valami igazán jót kellett tennünk, amiért az Univerzum ilyen meglepetéseket tartogat számunkra. Szeptember 15-e hihetetlenül erőteljes nap asztrológiai szempontból, és nem is egy, hanem két csodálatos eseményt hoz: 2023 őszének első újholdját és a Merkúr kilépését a retrográdból.

Már a hónap felénél járunk, és az Univerzum hihetetlenül szép ajándékokkal lep meg bennünket: két varázslatos eseménnyel, amelyek ugyanazon a napon következnek be. Szeptember 15-én jelenik meg az égen 2023 őszének első újholdja, és ezzel egy időben a Merkúr befejezi retrográd pályáját a Szűzben.

Az ősz első újholdja csupa jót tartogat a számunkra

Szeptember 15-én 3:30-kor felkel az évszak első újholdja a kissé hűvös őszi égbolton, amely a friss kezdetek, az új álmok és az erős szándékok időszakát hozza el.

Az újhold a Szűz jegyében kel fel, ebben a föld jegyben, ami a részletekre való aprólékos odafigyeléséről és gyakorlatias megközelítéséről híres. A Szűz hihetetlen energiát kölcsönöz ennek a holdfázisnak, és minden ajándékát nekünk adja.

Miközben a Hold együttállásban van a Nappal, gyönyörű lehetőségek ablaka nyílik meg arra, hogy világos szándékokat határozzunk meg a jövőre vonatkozóan, és elinduljunk a növekedés, sőt az átalakulás útján.

Az Univerzum tanácsa:

Itt az ideje, hogy nagyon világos és gyakorlatias szándékokat tűzzünk ki a szükséges növekedés érdekében. Legyen szó a kapcsolatokra való odafigyelésről, karrierépítésről vagy akár a személyes fejlődésről, az Univerzum kreatív erőfeszítéseket vár tőlünk, mert csak így fogja megsokszorozni az erejét és elküldeni nekünk a szükséges segítséget. Szeptember 15-e az a nap, amikor precízen és céltudatosan elültethetjük a változás magvait.

Szeptember 15-én a Merkúr kilép a retrográdból, és újra egyenesen előre halad a pályáján

A nap második jelentős eseménye a Merkúr kilépése a retrográdból. Izgatottan várjuk a változó áramlatokat, amit most ez a bolygó hoz magával.

A Merkúr folytatja útját előre a kozmoszban a Szűz jegyében, ugyanabban a jegyben, amiben eddig retrográd pályán volt, és egyben a kedvenc csillagjegyében, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező időszakban a precizitás, a szervezés és az analitikus gondolkodás kerül előtérbe.

Most lehetőségünk nyílik arra, hogy valóban elsajátítsuk a retrográd időszak tanulságait, és ami a legfontosabb, a gyakorlatba ültessük azokat a jelen pillanatban.

A Szűz analitikus természete harmonikusan működik együtt a Merkúr kíváncsi természetével, ami segít nekünk abban, hogy fokozott tisztánlátással és a fontos részletekre összpontosítva kezeljük a helyzeteket.

Az Univerzum tanácsa:

Ez egy kihívás arra, hogy elménk mélyére ássunk, hogy újraértékeljük azokat a gondolkodási mintákat, hiedelmeket és szokásokat, amelyek elhomályosították ítélőképességünket, vagy egyenesen akadályoztak a fejlődésben, amire már régóta vágytunk.

Most lehetőségünk van újra kapcsolódni az Univerzum erejéhez, és kihasználni mindazokat az isteni ajándékokat, amelyeket felkínál nekünk: a békét, a nyugalmat, a bátorságot, önbizalmat, az álmok beteljesülése és a fejlődés iránti vágyat.

Azonban nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg a lehetséges buktatókról sem. A Szűz nagyon precíz természete néha túlzott elemzéshez vezethet, aminek következtében elveszünk a részletekben, és elszalasztjuk a kínálkozó lehetőségeket.

Őszinte és egészséges kapcsolatokat teremthetünk a körülöttünk lévő emberekkel, ha odafigyelünk az érzelmeinkre, és fogékonyak vagyunk azoknak az embereknek az érzéseire is, akik fontosak a számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek