KoktélSzeptember 13-15. között szervezik az Everness Fesztivált

Szeptember 13-15. között szervezik az Everness Fesztivált

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kevesebb, mint 60 nap van hátra az Everness Fesztivál kezdetéig,  a szervező csapat minden tagja lelkesen szervezi az új tudatosság fesztiválját. A koncertek, workshopok, mozgásfajták, előadók névsora egyre bővül, az oldalra folyamatosan kerülnek fel friss hírek és információk. Külön felhívnánk rá a figyelmeteket, hogy a kedvezményes -40%-os jegyek vásárlására 2013. augusztus 7-ig van lehetőség!

A Napi Elemózsia és Aniola sátrak mellett érdekes és izgalmas programokkal várnak a Biologika Szabadegyetem Sátorban, Green-R Workshop sátorban, Lélekbónusz Sátorban, Deeksha Sátorban és a Válaszkész Szülők Gyermek Sátorban is.

Sokan vagyunk, akik bizony nem szívesen válunk meg négylábú kedvencünktől, amikor nem muszáj. Szerencsére egyre bővülő lista kedvez a kutyusokkal utazó, vacsorázó, vagy éppen fesztiválozó gazdiknak. Az Everness Fesztivál csapata örömmel jelentette be, hogy négylábú kedvencünket is szeretettel várják a rendezvényre.

Az Everness Fesztivál nagy hangsúlyt fektet a gyerkőcökkel való kikapcsolódásra, így egyre bővülő gyermekprogramokkal jelentkezik. A Válaszkész Szülők jóvoltából például a Válaszkész GYERMEK Sátorban tanácsadások, foglalkozások, tartalmas programok foglalják le a kicsiket és a nagyokat a fesztivál egész időtartama alatt.

everness-nagy

A fesztivál keretén belül az étkezésre is fontos hangsúlyt fektetnek a szervezők, így  a lángos, zsíros, olajos étkek helyett egészséges, könnyed, nyers, vegán ételek közül is válogathatnak az érdeklődök.

Az Everness Fesztivál zenei kínálata is bővült. Az eddig nyilvánosságra hozott Vágtázó Csodaszarvas, Freedom Café, Sattwa Sound Band, Bagdi Bella és Jeszenszky István mellett Kövi Szabolcs meditatív, spirituális világzenéjét is meghallgathatjuk majd a tudatosság fesztiválján.

A fesztivállal kapcsolatos híreket az everness.hu oldalon és az Everness Facebook oldalán találhattok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek