HoroszkópSzaturnusz a Bak jegyében: 2018-2020 között nem csak fogyasztani fogunk, hanem építeni...

Szaturnusz a Bak jegyében: 2018-2020 között nem csak fogyasztani fogunk, hanem építeni is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

”A nagy és a több, mindig jobb!” – ezzel a gondolattal indított 2017. december 19-én a Szaturnusz, melyet mostanra “A kicsi is jó!” gondolata váltott fel. A 2015-2017-es időszak számtalan lehetőséget tárt elénk. A világ beleesett a ”mindent szabad” csapdájába és nem vonakodott kihasználni a Szaturnusz adta lehetőségeket.

Szaturnusz a Bak jegyében: 2018-2020 között nem csak fogyasztani fogunk, hanem építeni is!
Fotó: Pixabay.com

Az új, 2018-as év kezdetével, azonban ezek a lehetőségek beszűkülnek, különösen azok számára, akik nem ismerték az ésszerűség határait és nem tudtak megálljt parancsolni önmaguk számára. Ugyanis a Szaturnusz a Bak jegyében, jól meghatározott célokkal érkezik számunkra, eltökélten arra, hogy a lehetőségek szoros behatárolásával, rendre és fegyelmezettségre neveljen bennünket.

Az eddigi mennyiséget ezután a minőség váltja fel. Megtanulunk örülni a kevésnek is, és rádöbbenünk, hogy a sikerélményt a kis dolgok is biztosíthatják számunkra. Igyekszünk majd mindenből kihozni a maximumot, és megtanulunk kitartóak lenni feladataink során. Véget ér eddigi kísérletezős korszakunk, és önmagunk számára kell megtalálnunk a motivációt feladataink elvégzéséhez. Mindannyian saját ritmusunk szerint igyekszünk majd élni, és tiszteletben tartjuk más döntését és választását, még akkor is, ha azt nem tartjuk helyesnek.

Kos

A következő három év kemény munkával, új családi és társadalmi szerepek felvállalásával fog telni számodra. Igyekszel majd minden új lehetőség és változás kihasználására, mely a te fejlődésedet biztosítja hosszútávon.

Bika

Nagyon sok új tapasztalatra és új barátokra teszel szert a jövőben és hatalmas leckét kapsz a tolerancia területén is. Sok utazásban lesz részed és lehetőség nyílik önmagad továbbképzésére is.

Rák

A társas kapcsolatok építése jellemez majd téged és igyekszel felelősséget vállalni társaid iránt. Az együttműködés és a siker fogja jellemezni úgy a munkádat, mint a társas kapcsolataidat.

Oroszlán

Különös tehetségeid kerülnek felszínre, és igyekszel önmagadat mások szolgálatába állítani. A megtisztulás fogja jellemezni életedet, megszabadulni mindentől, ami nem működött kellő képen.

Szűz

A nevelő szerepe jut számodra a jövőben, hiszen nagy hatással leszel a körülötted lévő személyekre. Környezeted elismeri ezen irányban kifejtett tevékenységedet.

Mérleg

Figyelmed a társas élet felé irányul, igyekszel megtalálni önmagadat az életben. A szülőkről és rokonokról való gondoskodás fogja kitölteni az életed.

Skorpió

Egy kemény tanulási időszak előtt állsz, tele vizsgákkal. Életedet a kettősség jellemzi majd, igyekszel igazságot tenni egyszerre két helyen. Megtanulod fontossági sorrendben kezelni az eseményeket és mindig a fontos és értékes dolgokra koncentrálni.

Nyilas

Tehetséged pénzt hoz számodra, növekszik bevételed és ezáltal eddigi életszínvonalad is. Megtanulod mellőzni mindazt, ami eddig visszahúzó erőt jelentett számodra és a fejlődésed útjában állt.

Bak

Tisztázod önmagad és mások helyét a saját életedben. Igyekszel saját magad érdekeit hangsúlyozni és kimaradni a számodra érdektelen csatákból. Saját céljaid megvalósítására törekszel, valamint arra, hogy mindig a megfelelő döntéseket hozd meg.

Vízöntő

Három év kemény munkája vár rád, melynek végén lehet, ha a jól megérdemelt eredménynek sem tudsz majd úgy örülni, ahogyan kellene. Mindvégig azonban élvezni fogod az isteni védelmet és olyan problémákat oldasz meg, melyek szinte kilátástalannak bizonyultak.

Halak

Előrehaladásod befolyásos emberek fogják biztosítani, munkádat úgy a csapat, mint az egyéni munka fogja jellemezni. Kitűzött céljaidat lépésről-lépésre fogod megvalósítani és befektetett munkádnak meglesz a kellő eredménye, hiszen mindez isteni áldással történik majd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek