LélektárSzaturnusz a Halak-jegyben: a 2023-as év első nagy kozmikus eseménye!

Szaturnusz a Halak-jegyben: a 2023-as év első nagy kozmikus eseménye!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, március 7-től egy jelentős energiaváltást fogunk érzékelni.

A Szaturnusz meglehetősen lassú mozgású bolygó, az össze állatöv átlépése 28-30 éves ciklust vesz igénybe, éppen ezért csak 2052-ben lesz újabb Szaturnusz-átvonulás a Halakba jegyében. Ragadjuk meg a mostani alkalmat, és tanuljuk meg a ránk váró leckéket.

A Szaturnusz 2025. május 24-ig a Halak jegyében tartózkodik, több hónapon keresztül a Kosban lesz, majd 2025. augusztus 31-től 2026. február 13-ig pedig visszatér a Halakba.

A Szaturnusz az asztrológiában tekintélyt, a felelősséget, szabályokat és struktúrákat szimbolizáló bolygónak számít, korlátokat rendkívül logikus, precíz, strukturált dolgokat követelhet tőlünk, amelyek nem hagynak teret a káosznak vagy a félreértésnek. Azt akarja, hogy megtanuljunk néhány leckét, hogy felnőjünk, struktúrát és határokat hozzunk létre az életünkben.

Ezért a Szaturnusznak ez a Halak jegyében történő átvonulása egy karmikus kiegyensúlyozásról is szólhat, de egy evolúciós ciklus végéről is beszélünk, olyan korrekciókról, feldolgozásokról, újraértékelésekről, ahol számos hibát követtünk el.

Olyan élettapasztalatokat szerezhetünk, amelyek révén felismerjük személyes erőnket, és leküzdjük azokat a korlátokat, amelyektől eddig nem tudtunk megszabadulni.

A Szaturnusz arra hív bennünket, hogy fogadjuk el hiányosságainkat, győzzük le gyengeségeinket, tudatalatti félelmeinket, függőségeinket, mélyen ássunk a múltba, hogy megtisztulhassunk, és begyógyuljanak a sebeink.

Próbáljuk távol tartani magunktól a szorongást, aggodalmakat, negatív gondolatokat, és kerüljük messzire az áldozat szerepét. A Szaturnusz nem egy olyan bolygó, amely túl könnyen megbocsát nekünk, ha hibázunk, vagy anélkül hozunk döntéseket, hogy alaposan átgondolnánk, akkor viselnünk kell a következményeket.

Vegyük kezünkbe az irányítást, ahelyett, hogy panaszkodnánk, inkább cselekedjünk, mutassuk meg az igazi énünk, legyünk empatikusak, és forduljunk szeretettel saját magunk felé.

Ne vállaljunk többet, mint amennyit elbírunk, de ugyanakkor higgyünk magunkban, amikor úgy érezzük, hogy már nem megy tovább.

Ha megtanuljuk a Szaturnusz leckéit, az út, amelyen mennünk kell sokkal világosabb lesz, engedjünk, hogy a Szaturnusz vezessen bennünket álmaink és vágyaink megnyilvánulásában.

Most azok a dolgok is könnyedén valóra válhatnak, amelyekről eddig csak álmodtunk. Legyünk kitartóak, következetesek, de engedjünk meg magunknak egy kis álmodozást és pihenést is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek