LélektárSzámmisztika – Számold ki, hogy mi lesz a sorsod 2015-ben?

Számmisztika – Számold ki, hogy mi lesz a sorsod 2015-ben?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológia vagy számmisztika általában a számok és az emberi sors összefüggésének elvén alapszik. Szent Ágoston szerint „a számok egy egyetemes nyelv, melyet az Istenek ajándékoztak az embereknek, az igazság megerősítéseként.” Ez a jövőbelátási rendszer többé-kevésbé fontolóra vehető, annak függvényében, hogy mennyire gondolod összeillőnek életeddel vagy személyiségeddel.

szammisztika

A 2015-ös év számmisztikai értéke a következőképpen számítható ki: 2+0+1+5=8. A jövő évet jelző 8-as szám az üzlettel, a sikerrel és a vagyonnal van összefüggésben, melyek megvalósulása csak a szám keltette folyamatosságon, ismétlődésen és ciklikusságon múlik. A 8-as számot a karmával, az ok-okozat törvényével, az Északi-sarkkal, a Szaturnusszal, egyes értelmezésekben az Oroszlán csillagképpel, az Erőt jelző tarot kártyával és az ezüsttel azonosítják, ugyanakkor a tökéletesség és az örökkévalóság szimbóluma is (a fekvő 8-as a matematikában a végtelen jele).

Hogy megtudd, mit jósol neked a számmisztika 2015-re, nem kell mást tenned, mint kiszámolni az úgynevezett személyes évedet, a következőképpen: add össze születési dátumod számjegyeit, ugyanígy pedig a kapott érték számjegyeit is, ameddig egy egyjegyű szám nem lesz az eredmény. Végül adj hozzá 8-at, vagyis a jövő év számát. Itt egy példa: ha 1996. március 27.-én születtél, így kell számolnod: 1+9+9+6+0+3+2+7=37, 3+7=10, 1+0=1. Az 1-hez pedig hozzáadunk 8-at, így 9 lesz a személyes éved.

Az 1-es személyes év

2015-ben elkezdődik egy következő, 9 éves életciklusod. Az 1-es szám, az 5-össel együtt a leg aktivizálóbbak egyikei, mivel erőt és energiát hordoznak magukban a céljaid eléréséhez. Az 1-es személyes év az új kezdeteknek, az ambiciózus és új tervek kezdeményezésének és a szellemi-fizikai erő felfrissítésének kedvez majd. Irányulj afelé, amit el szeretnél érni, és ne hagyd senkinek, hogy az utadba álljon. Biztosnak tűnsz saját magadban és az értékeidben, tele merészséggel, képes vagy könnyedén átvenni az irányítást a munkahelyi- és személyes életed fölött. Képesnek érzed magad arra, hogy léted minden aspektusát jobbá tedd, s noha kezdetben nehéznek tűnik fókuszálni azt a sok energiát, amit kaptál, ha egyszer megtanultad használni azt, akkor nehezen tud bárki is megakadályozni a fontos lépésekben. Fontos, hogy megőrizd az élettel szembeni pozitív magatartásod és elkerüld a múltbéli kudarcok felelevenítését. Ha 2015-ben nem sikerül profitálnod egy jelentős változás lehetőségeiből, akkor még egy ciklust kell várnod egy ilyen kedvező időszak eljöttére, vagyis még 9 évet.

A 2-es személyes év

Ha 2014 nagyon mozgalmas év volt, sok eseménnyel tűzdelve, akkor 2015-ben kicsit lassul az életritmus. Mégis hajlamos vagy nagy stabilitásnak örvendeni és a befejezett vagy épp elkezdett dolgokra koncentrálni, újra áttekinteni a terveidet és új, megbízható szövetségeseket toborozni magad köré, akik képesek támogatni téged céljaid elérésében. Ebben az évben nagyobb szükséged lehet az emberekre, mint általában, és profitálhatsz egyes szociális, munkahelyi, üzleti vagy személyes partnerkapcsolatból. Várható, hogy előveszed diplomatikus éned, konfliktusokat közvetítesz, sokszor játszod a tárgyaló szerepét. Intenzív emocionális érzékkel lévén felruházva, könnyebben nyűgöznek le vagy sértenek meg a közvetlen közeledben levők reakciói, tettei és szavai. Nem ajánlatos, hogy túl sok tevékenységbe fogj csak azért, hogy mások kedvére tégy, és saját illetve mások érdekei között lavírozva próbáld megteremteni az egyensúlyt.

A 3-as személyes év

A 2015-ös év számmisztikája szerint, ebben az évben erős meggyőződéssel vágysz kifejezni véleményed, érdekeid és személyiséged. Az átlagosnál sokkal optimistább vagy, néha nem veszed magad komolyan (legalábbis mások szemében) és éles humorérzékkel rendelkezel. Arra vágysz, hogy minél többet légy emberek között, hogy aktívan részt vegyél a társasági életben. Nagyon sok és változatos dolog érdekelhet, úgyhogy az összpontosításra is hangsúlyt kell fektetned, hogy ne vesztegesd kreativitásod a szélrózsa minden irányába. Igyekezz praktikus lenni, és az eredmény nem fog soká váratni magára. A gazdag kreatív beáramlásaid anyagi szempontból is hasznodra válhatnak. Mindenféle embert magad mellé tudsz vonzani, de vigyázz arra, hogy egészséges, pozitív gondolkodású személyekkel vedd körbe magad.

A 4-es személyes év

Ami a számmisztika szerint ezt a személyes évet jellemzi, az a minden áron áhított siker és sok erőfeszítés a munkában. Azonban az eredmények nem jelentkeznek túl hamar, ami miatt meginoghatsz és a kiábrándultság prédájává válhatsz. Kitartóan építed a jövődet, fáradozásaid pedig erős alapot szolgáltatnak a jövő évre. Néha hajlamos vagy visszalépni és annyiban hagyni a feltörekvő terveidet azzal a gondolattal, hogy úgysem fogják értékelni munkádat. Mégsem szabad feladnod, mert végül megfizettetik bátorságod. Családi életedet és életfeltételeid megteremtését tekintve kedvező időszakon mész keresztül. Egyetlen lehetőséget se hagyj elsétálni melletted, használj ki minden adandó esélyt még akkor is, ha ezek gyümölcsei nem mutatkoznak rögtön. Hajlamos vagy felelősségteljesnek, gyakorlatiasnak és szervezettnek lenni, mindenben a tökéletességre törekedni.

Az 5-ös személyes év

Ezt az évet sok változás jellemzi. Fel kell készülnöd az előreláthatatlan és váratlan dolgokra. 2015 neked valószínűleg teljesen másképp fog befejeződni, mint ahogyan kezdődik. Ne félj szerencsét próbálni és engedni a változásoknak. Ha jól gondolkodsz, akkor rájöhetsz, hogy nem hagyhatod a dolgokat csak maguktól történni, hogy fel kell szabadulnod a tehetetlenség és a szokások alól. Rengeteg lehetőség nyílik számodra, és csak rajtad múlik, hogy mit vagy mennyit használsz ki belőlük. Gyakrabban utazhatsz, esetleg elköltözhetsz vagy mindig indulásra készen állhatsz. Légy rugalmas és készülj fel bármilyen változásra. Ha ellenállsz egy nagy fordulatnak, komoly problémáid adódhatnak. Próbálj ki új dolgokat, tekints új szemszögből az életre és légy nyitott az új emberekre, hogy beléphessenek életedbe.

A 6-os személyes év

Ebben az évben több felelősséget vállalsz, és nem jelent számodra gondod belefogni olyan fáradtságos dolgokba, amelyek koncentrációt és figyelmet igényelnek. 2015 anyagi szempontból szerfelett ígéretesnek tűnik, érezhetően közelebb vihet téged céljaidhoz, vagy pár meg is valósulhat közülük. Az átlagosnál nagyobb anyagi javakra tehetsz szert. Személyes kapcsolataid nagyobb figyelmet igényelnek, kiváltképpen, ha olyan helyzetbe kerülsz, ahol tudatosabban kell támaszt nyújtanod a közeli személyeknek. Ajánlatos, hogy ne engedd az anyagi jólét felé tett lépéseket az érzelmi- és családi életed rovására menni. Még ha számos felelősséggel is járnak a munkahely előnyei, akkor sem kell elhanyagolnod a szeretett személyeket életedben. Ebben az évben hangsúlyt kap a családtagokkal vagy a szeretett személyekkel való kapcsolat optimalizálása.

A 7-es személyes év

A rád vonatkozó értelmezésben, 2015 sokkal befele fordultabbnak talál majd téged, aki inkább szeretné magányban tölteni idejét, elméjét és lelkét elemezgetve. Úgy tűnik, kevésbé törődsz majd személyes kapcsolataiddal és szakmai célkitűzéseiddel. A külvilág történései a te hasznodra válnak, úgyhogy nem kell aggódnod ebből a szempontból. A magadra való összpontosítás és személyes fejlődésed van most előtérben. Lehet, hogy olyan múltbeli kérdésekkel és problémákkal kell foglalkoznod, amelyek felfrissülése fontos, jelen- vagy jövőbeli dolgokra hívják fel figyelmedet. Spirituális fejlődésre nyílik lehetőséged, valamint fizikai- és mentális megerősödésre. Úgy alakítsd át életed, hogy jól érezd magad a bőrödben és elmédben egyaránt. Többet pihensz, derűsebb leszel és megtanulsz újra örvendeni az életnek.

A 8-as személyes év

2015-ben minden a szakmai siker körül forog majd. Ha az elmúlt év saját magadról szólt, az életed vetületeiről és újraértelmezéséről, akkor az eddig tökéletesen kidolgozott tervek megvalósításra és termésre várnak. Váratlan üzleti lehetőségeid lehetnek, melyek által javulhat anyagi helyzeted. Az elmúlt 9 éves számmisztikai ciklus szorgalmas munkája, az erőfeszítések és áldozatok megérni látszanak, és lehetőséged nyílik begyűjteni a gyümölcseit. Nagyon motivált és ambiciózus vagy, kész vagy bármit megtenni, hogy törekvéseid teljesüljenek. Kezedbe veheted a gyeplőt, különösen mert tudod, mit kell tenned. Azt a segítséget pedig, amire szükséged van, megkapod a környezetedtől.

A 9-es személyes év

Ez a számmisztikai ciklusod utolsó éve, így a hangsúlyt a fontos tervek bevégzésére, az elodázott problémák megoldására, létezésed minden téren való tisztázására és az egyensúlyra kell fektetned, hogy utat engedhess a következő ciklus törekvéseinek és elképzeléseinek. Ideje megválni mindattól, ami nincs már hasznodra, és minél jobban figyelni a körülötted levő emberekre. 2015-ben lehetőséged (sőt néha kötelességed) lesz lényegesebben segíteni az arra rászorulókon, főleg, hogy az utóbbi két évben túlnyomóan magadra koncentráltál. Rájöhetsz arra, hogy a másokon való segítéssel lényegében saját magadon segítesz.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek