HolotropikumAlternatív gyógyászatSzabaduljunk meg a ráncaidtól 7 nap alatt ezzel a fokhagymás készítménnyel!

Szabaduljunk meg a ráncaidtól 7 nap alatt ezzel a fokhagymás készítménnyel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nők többsége élete során nagyon sok pénzt képes szépségápolási termékekre költeni, amelyek ha drágák is, nem mindig hatásosak, főként ami a makacsabb, mélyebb ráncok eltüntetését illeti.

A hölgyek nem is gondolnák, hogy sok hasznos, a szépséget megőrizendő gyógymódot éppen a konyhában található élelmiszerekből lehet elkészíteni. Hatásosságuk mellett az is nagyszerű, hogy amennyiben bió zöldségekről beszélünk, semmiféle káros anyagot nem tartalmaznak, így szervezetünk védve van a méreganyagoktól.

A következőkben az antibakteriális hatásáról közismert fokhagymáról lesz szó, ami még a ráncokkal is képes elbánni, azaz kisimítani. És ehhez nem kell több, mint 7 nap!

Lássuk a receptet!

Egy cikk fokhagymát hámozzunk meg, zúzzunk össze, majd keverjünk el egy kanál mézzel. Kész is csodakence, már csak fel kell vinnünk az arcunkra, főként a ráncos részekre. Azonban még mielőtt bekennénk magunkat a fokhagymás mézzel, fontos, hogy alaposan tisztítsuk meg arcbőrünket.

Ha felvittük a ránctalanító házi krémet, hagyjuk magunkon 30 percig, majd utána langyos vízzel mossuk le és egy tiszta törülközővel törüljük szárazra bőrünket. A jobb hatás érdekében egész este is magunkon hagyhatjuk a maszkot, majd reggel mossuk le.

Lehet, hogy kissé zavarni fog a jellegzetes fokhagymaszag, de pár óra múlva elmúlik, és végtére is megér ennyi áldozatot hozni a ránctalanítás érdekében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek