Szabaduljunk meg végleg a konyhánkat “megtámadó” rovaroktól! Íme, egy egyszerű trükk, ami megoldja a gondokat!

rovar-ellen

Nincs is annál irritálóbb dolog, mint a konyhában tanyázó rovarok, bogarak, amelyek mindenhová bemásznak, megdézsmálják az ételeinket, beleülnek a cukorba, a lisztbe, a kenyérbe is. Ezért cselekedni kell, hiszen ezen élőlényeknek odakint tágasabb. Az elűzésükre most itt van egy csodás módszer, amelyet érdemes kipróbálni.

A legveszélyesebb, vagy inkább legszívósabb rovar a csótány, amelyek még a Japán elleni atombombázást is túlélték, más élő szervezet nem volt erre képes, így mindent be kell vetni, hogy megszabaduljunk ezektől a csúnya és kártékony teremtésektől, amelyek még fej nélkül is képesek életben maradni.

Azonban a következő módszerrel mi fogjunk megnyerni a háborút. Készítsük el ezt a hatékony és végzetes mérget.

Ezekre lesz szükségünk:

  • 70 g 100 százalékos borsavra
  • 3 tojásra
  • cukorra
  • egy edényre
  • villára

Elkészítés:

Főzzük 12–15 percig a tojásokat, majd utána szedjük le a héjukat. Vágjuk kettőbe, majd vegyük ki egy kanállal a sárgájukat, ezt tegyük bele egy edénybe, adjunk hozzá a borsavat, majd egy bögre cukrot. Egy villával keverjük addig, míg krém állaga lesz. Ez az házi kedvencekre is veszélyt jelent, így ne engedjük őket a készítmény közelébe. Formázzunk golyókat a készítményből és helyezzük ki oda, ahol a rovarok megjelennek. Ha minden jól megy, pár nap múlva csótánytetemek fognak heverni a padlón.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.