HolotropikumSzabadulj meg a logó nyaki bőrtől és tokától! Próbáld ki ezt a...

Szabadulj meg a logó nyaki bőrtől és tokától! Próbáld ki ezt a hatásos gyakorlatsor

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogyan múlnak az évek, bőrünk és izmaink is veszítenek rugalmasságukból, és lassan-lassan a nyakunkon kialakul egy második arc, azaz a toka, amely úgy a nők, mint a férfiak életét is megnehezíti.

toka-eltuntetese

Vannak emberek, főként gazdagok, akik azonnal plasztikai sebészhez rohannak, hogy az orvos eltüntesse a csúnya bőrrészt. Azonban ha a következő videóban bemutatott mozdulatsort rendszeresen elvégezzük, nem kell súlyos összegeket fizetni a műtétekre, főként, ha nincs is amiből, de azért a tokánkat többé nem szeretnénk viszont látni.

A technika azért is remek, mert nemcsak a nyak körüli bőrfelületet mozgatja, hanem az arc izmait is megdolgoztatja.

Először is emeljünk fel a fejünket, úgy, hogy az állunk a mennyezetet „bámulja”, majd ezután az alsó állkapcsunkat nyomjuk előre, és maradjunk így, amíg 10-ig számolunk. Ezután kissé engedjük le az állunkat, majd ismét emeljük vissza ugyanabba a pozícióban. Ezt a műveletet 20-szor kell megismételni, közbe ne fordítsuk el a nyakunkat.

Az áll alatti területet kell megdolgoztatni, ha itt azt érezzük, hogy az izmok megfeszülnek, akkor jól végezzük a gyakorlatsort. Ezután engedjük kissé lejjebb az állunkat, ami az izmok elernyedésére és pihentetésére szolgál. Ezután ismét jöhet a felemelés és az alsó állkapocs előretolása, és úgy tartása 10 másodpercig.

Következhet pár emelő, lassú mozdulat, a lényeg, hogy érezzük a feszülő izmokat.

https://www.youtube.com/watch?v=QZkEdPotnDE

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek