LélektárStresszűző csütörtöki ima, hogy jobb legyen a napod!

Stresszűző csütörtöki ima, hogy jobb legyen a napod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A következő ima, vagy fohász megnyugtat, megszabadít a stressztől, az aggódástól, a szorongástól.

A héten a csütörtök energia szempontjából az egyik legerősebb nap, ezért használd ki arra, hogy elűzd a stresszt az életedből.

Mond el te is ma ezt az imát!

Uram, mutasd az utat a Fény felé. Te látod az örökkévalóságot, a szeretetet, a bőséget, és tudom, hogy megmutatod nekem is, hogy miként tudom ezt megtapasztalni. Te vagy az, aki tudja, hogy min megyek most keresztül, mi van a fejemben és mi van a lelkemben. Biztosan látod, érzed, hogy tele vagy kétségekkel, aggódással. Ezért kérlek, hogy segíts visszatalálni a szeretet, az egészség és a pozitív energia útjára, hogy azt tudjam mondani: köszönöm.

Kérlek uram, segíts, hogy megtaláljam a belső békémet, hogy az életem kiegyensúlyozottabbá váljon. Kérlek, szabadíts meg minden fájdalomtól, nehézségtől, félelemtől, aggódástól. A te Fényed elűzi a bennem lévő apátiát, kétségbeesést. A te Békéd megnyugtat, elűzi a szorongásomat. Az te Erőd segít abban, hogy újjászülessek.

Uram, légy a szabadságom, légy a megmentőm, kérlek ne engedd, hogy a nehézségek legyűrjenek. A ragyogó Fényeddel világítsd meg azt az utat, amelyen nekem haladnom kell. Bátoríts, gyógyíts, erősíts, ne hagyd, hogy elcsüggedjek, mikor a leginkább szükség lenne rám.

Légy mellettem, mikor bizonytalanság, kiszámíthatatlanság vesz körül, segíts megtalálni a lelki békémet, azt, hogy szabadnak, boldognak és elégedettnek érezhessem magamat.

Mutasd meg a Hozzád vezető utat, elűzve a lelkemben lévő szomorúságot, csalódottságot.

Segíts, hogy minden nap új életet kezdhessek, és válasszam a boldog jelent, a lelki meghittséget, és a Te társaságodat, Uram.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek