HolotropikumStressz nélkül az élet? Igen, lehetséges!

Stressz nélkül az élet? Igen, lehetséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyszer régen, mikor még idegen és ismeretlen, valamint meglepő dolog volt az életemben a stressz és kapkodtam fűhöz-fához, mert nem tudtam mit kezdeni vele, akkor akadtam rá az EFT-re. Köznyelven úgy is hívhatnánk, hogy Érzelmi Felszabadítás Technikája. A nevében már minden benne van, amire egy túlhajszolt nap után vágyunk, és soha nem lehetünk annyira fáradtak vagy kétségbeesettek, hogy ezt a technikát ki ne tudjuk próbálni. Egyszerű és hatékony, kipróbáltuk!

eft-technika
Fotó: Youtube

Ha interneten rákeresünk rengeteg infót és Youtube-ra feltöltött videót is találhatunk a technikáról. Az ember elsőre azt sem tudja, hogy melyik oldalt olvasgassa, de mindenikben egy dolog közös: a módszer elsajátításának leírása, és a sok pozitív visszajelzés, köszönet és hála.

Az EFT által az ötezer éve ismert akupunktúrában is használt pontokat kopogtatjuk, közben pedig a problémára koncentrálva, a gyakorlatsor elvégeztével, sokszor egyszeri alkalmazás során feloldódik az. A meridiánokat kopogtatva, és a megerősítő mondatokat ismételve sokféle betegséget, fóbiát, pánikot, stresszt és fejfájást mulasztottak már el. A gyakorlatsor helyes megtanulása után az ember otthon vagy munkahelyen is könnyedén enyhítheti például fej vagy hátfájását is.

A betegségek 85 %-nak a megoldatlan érzelmi problémák a fő kiváltó okai, ezért jó, ha azokat próbáljuk először megoldani, mielőtt fejfájás csillapítóért vagy vérnyomáscsökkentőért nyúlnánk. Szerezzük be az EFT kézikönyvet, esetlegesen kérjük szakember tanácsát és próbáljuk ki. Semmit sem veszítünk vele. A könyv ajánlásában többek közt fájdalomcsillapításra, félelmekre és fóbiákra, allergiákra, káros szenvedélyekre, fogyásra, szorongás oldására, depresszióra használatos módszert kínálnak nekünk.

Az érzelmi blokkok feloldásával újra egészségesek lehetünk testileg és lelkileg is.

Vetési Júlia

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek