KuriózumSokkoló eset: az apjához ment férjhez, három közös gyerekük is van

Sokkoló eset: az apjához ment férjhez, három közös gyerekük is van

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Következő alkalommal, mikor úgy érzed, ez nem a te napod, inkább gondolj bele, mit érezhetett Valerie Spruill, amikor megtudta, elhunyt férje egyben az édesapja is volt!

A Doylestown-beli (Ohio állam) Valerie hat évvel a férje halála után tudta meg, hogy Percy, aki mellett az életét élte le, vérbeli édesapja volt – tájékoztatott a huffingtonpost.com. A 60 éves asszony három gyereket is szült a férjének hitt édesapjának.

Valerie-t a nagyszülei nevelték, három hónapos kora óta. Amikor akkorára nőtt, hogy érdeklődni kezdett a szülei felől, a nagyszülei elhitették vele, hogy a nagypapa az apukája, az anyuka szerepét pedig a család egyik barátnőjére ruházták.
Valerie biológiai édesanyját prostitúció miatt tartóztatták le. Percy 15 éves korában találkozott a nővel, később aztán mégis Valerie-vel lépett frigyre, semmit sem gyanítva.

Az esküvő után született néhány pletyka, amelyek közül pár Valerie füléig is eljutott. Azonban a valóságot, illetve a pletykák valós hátterét az asszony egyik nagybátyja igazolta, hat évvel Percy halála után.

Mindezt DNS-vizsgálat is megerősítette, Valerie három gyerekének apja tényleg nem más, mint Valerie biológiai édesapja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek