KuriózumSírva fakadt az idős házaspár, a szomszéd kihívta rájuk a rendőröket, akik...

Sírva fakadt az idős házaspár, a szomszéd kihívta rájuk a rendőröket, akik nem erre számítottak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idős asszony olyan hangosan sírt, hogy a szomszéd azt hitte, valami baj történt, így kihívta a rendőrséget. Amikor a rendőrök megérkeztek, rájöttek, hogy a helyzet messze nem olyan tragikus, mint amire számítottak.

Az idős házaspár épp az esti híreket nézte, amikor egyszercsak hihetetlenül magányosnak érezték magukat. Pánik fogta el őket, ha arra gondoltak, hogy megint egy olyan éjszaka áll előttük, amit egyedül kell tölteniük. Rosszul érezték magukat attól, hogy nincs akivel beszélgessenek, és problémáikkal magukra maradtak. Azonban igen kellemes meglepetés érte őket, amikor négy rendőr kopogott be hozzájuk.

A 94 éves Michele és a 84 éves Jole esténként tévézéssel ütötte agyon az időt, azonban a nyomasztó hírek, a bűnözés, a bántalmazás, a sok tragikus esemény hallatán annyira rosszul érezték magukat, hogy alig tudtak elaludni. Jole-t az egyik hír annyira mélyen érintette érzelmileg, hogy elkezdett hangosan zokogni. “Miért van ennyi gyűlölet a világon?” – kérdezte a férjét kétségbeesve.

Fotó: Questura di Roma/Facebook

Az idős asszony olyan hangosan zokogott, hogy a szomszédok is meghallották, és mivel azt gondolták, hogy valami baj történt, egy idő után értesítették a rendőrséget.

A news5cleveland.com szerint az egyik lakos felhívta a rendőrséget, és azt mondta, hogy a szomszédban olyan hangosan zokog valaki, hogy minden bizonnyal valami nagy baj történt. Nem sokkal később a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, és megbizonyosodtak afelől, hogy nagy baj nem történt, csupán a magány, és a kétségbeesés uralkodott el az idős házaspáron.

“Az élet néha nem könnyű. Különösen akkor, ha a város kihalt és üres, és mindenki nyaralni ment. A magány előcsalogatja a könnyeket. Néha olyan, mint egy nyári zápor, a derült égből jön, és mindent eláraszt. Jole és Michele szeretik egymást, de annak ellenére, hogy ott vannak egymásnak, néha nagyon magányosnak érzik magukat, és előfordul, hogy elvesztik a reményt. Megtörténhet, hogy annyira hangosan zokognak, hogy a szomszédok kihívják a rendőrséget…” – írta később a rendőrség a Facebook oldalán.

Michele és Jole 70 éve házasok, nagyon szeretik egymást, de egy ideje mégis magányosnak érzik magukat. Az idős házaspárt nem rabolták ki, nem verték át, éppen ezért a rendőrségnek ez alkalommal sokkal nehezebb dolga volt, mint a megszokott esetben. “Nem volt aki megmentse őket”.

Fotó: Questura di Roma/Facebook

A rendőröknek ezúttal “nehezebb feladatuk volt. Két magányos lelket kellett megnyugtatni” – állt a bejegyzésben.

A rendőrök egy kis időt töltöttek együtt a házaspárral, és közben az életükről, problémáikról, hétköznapjairól beszélgettek velük. Azt is megtudták, hogy Michele és Jole valóban elszigetelten érzi magát, és a szomorúság miatt gyakran nem is esznek rendesen.

Amíg a rendőrök arra vártak, hogy megérkezzen a mentő, hogy leellenőrizzék a házaspár egészségi állapotát, tovább beszélgettek velük, és egy kiadós vacsorát is főztek nekik. Gondolták, hátha társaságban az étvágyuk is megjön, és valóban nem tévedtek, hiszen Michele és Jole boldogan ették az ízletes spagettit.

Az idős házaspárnak csupán egy finom főtt ételre és néhány jó szóra volt szüksége, és máris sokkal jobban érezték magukat. “Egy kis odafigyelés és egy őszinte beszélgetés egyből helyrebillentette Jole és Michele nyugalmát.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek