HoroszkópSemmi sem vész el, csak átalakul - Íme a Skorpió 3 mágikus,...

Semmi sem vész el, csak átalakul – Íme a Skorpió 3 mágikus, ajándékba kapott tulajdonsága

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Skorpió a Plútó titokzatos energiájának hatása alatt születik, mely gyakran az elmúlással, a pusztulással hozható kapcsolatba, de ugyanakkor a megújulás, a regeneráció, az átalakulás és a fejlődés mezője is. A Skorpiót tehát a csillagok nagyon ellentmondásos, ám annál különlegesebb és erőteljesebb adottságokkal ruházták fel, melyek igazán egyedivé teszik őt.

A Skorpió alaptulajdonsága a titokzatosság. A belső erővel való kapcsolat, a megújulás és az átalakulás ereje is megtalálható benne, mint ahogyan a szenvedély tüze is. De pontosan mit is jelentenek ezek az ajándékok, melyekkel oly bőkezűen látta el őt az univerzum?

Első ajándék: A Skorpió a titokzatosság és a mélység csillaga alatt született

Egy Skorpiót sosem lehet igazán megismerni. Annyira mély, intenzív, összetett és teljes, titokzatossággal és ismeretlenséggel terhelt, szinte hermetikus a személyisége, hogy egyszerűen kifürkészhetetlen. Mindig meg tud lepni, és mindig fel tudsz fedezni benne valami újat.

A Skorpiónak megvan az a belső ereje, hogy saját szívének és lényének a legmélyébe lásson, és ezt gyakran meg is teszi. Képes belemélyedni a saját gondolataiba, magyarán „kikapcsolni”, amihez időt és teret követel a környezetétől. Folyamatosan teszteli a saját határait, és próbára teszi a környezete tűrőképességét. Az abszolút igazság szerelmese és keresője.

Érezni – ez a szó határozza meg őt igazán. A saját érzéseit is mélyrehatóan analizálja, de azt is szeretné „érezni”, amit mások éreznek, átélni és megérteni azt, amit mások pusztán abból a vágyból, hogy megismerje ezt a világot annak minden lehetséges oldaláról.

Fantasztikus intuícióval rendelkezik, és képes túllátni a felszíneken, korlátokon. „Belső szemei” nagyon élesek: látja vagy érzi azt, amit mások nem látnak. Így képes kapcsolatokat létesíteni mások belső mélységeivel, és sokszor oly erős a spirituális oldalának az intenzitása, hogy képes aktiválni a fények és árnyékok világát, túllépve az érzékszerveken és a racionális határokon. Gyakran előfordul, hogy egy Skorpió képes behatolni a láthatatlanok finom világába, ahová csak kevesen jutnak el.

Második ajándék: Az átalakulás és az újjászületés ereje

A Skorpiót a Plútó uralja – a bolygó, mely egyszerre képes pusztítani és újrateremteni, életet adni és elvenni. Energiája sokszor generál olyan válságos élethelyzeteket, szélsőséges körülményeket, melyek előcsalogatják bennünk a megújulás képességét, hogy erősebben, bölcsebben és tapasztaltabban szülessünk újjá, mint valaha. Ez az energia pedig mind megvan a Skorpióban.

A Skorpiók amolyan varázslók ebből a szempontból is. Ha falnak ütköznek, felállnak, és gőzerővel mennek tovább. Érje őket bármilyen kudarc vagy sérülés, ők regenerálódnak, felemelkednek, és fantasztikus erővel kezdik újra akkor is, amikor mások már rég feladták volna. A tapasztalataik által növekednek és fejlődnek, megértik, hogy semmi nem áll meg, hogy minden állandó mozgásban és átalakulásban van, így az élet is, melynek természetes velejárója a halál, és ezt el is fogadják.

A Skorpió mindig megtalálja a belső bátorságot, hogy próbára tegye saját határait, és kilépjen a komfortzónájából. Számára sem könnyű szembenézni a fájdalommal, de nem fél tudatosítani és maximálisan átérezni azt, elfogadni a saját igazságait, és megvívni a démonjaival. Bátran vállalja a sors leckéit, és ami mindennél fontosabb, megvan benne az erő, hogy bölcsességgé és inspirációvá változtassa saját terheit, sebeit mások számára.

Harmadik ajándék: a belső tűz ereje

A Skorpió önmagában is egy lángoló fáklya, melynek tüze sosem alszik ki. Ebből a tűzből viszont képes olyan csodákat kovácsolni, melyek intelligens elméje és ügyes kezei alatt öltenek kreatív alakot.

Egy Skorpió sosem éri be kevéssel, mint ahogyan tétlenül sem tud ücsörögni. Kell neki a pörgés, a szenvedély, az élet. Ő csak 100%-on tud működni, ezzel pedig másokban is felszítja a változás és átalakulás tüzét. Gyakran oly erős és intenzív az energiája, hogy képes „megvilágítani” a szobát.

A kapcsolatai terén sem elégszik meg a felszínességgel, ezért arra törekszik, hogy hiteles, tartalmas, teljes és mély kapcsolatokat építsen ki másokkal, ami azt jelenti, hogy számára akkor van értelme egy kapcsolatnak, ha megérintheti, közelről is megismerheti mások lelkét. Ha olyan emberekkel hozza őt össze a sors, akik sekélyesek, nem őszinték, manipulatívak, a Skorpió egyszerűen elsétál mellettük, vagy pedig nyersen és egyenesen megmondja nekik az igazát.

Mert egy Skorpió sosem engedi meg magának, hogy szenvedjen a hazugságtól, az igaztalanságtól, a pletykától, a haszontalan vitáktól, amelyek nem vezetnek semmire, és nem táplálják a lelkét vagy az elméjét. Ő még a legkilátástalanabb helyzeteket is képes átformálni, de ha nem látja értelmét, egyszerűen odébbáll.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek