OtthonSárga festékkel tölti meg a karácsonyi gömböket! Mi következik? Egy szuper ötlet!

Sárga festékkel tölti meg a karácsonyi gömböket! Mi következik? Egy szuper ötlet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már nem kell sokat aludni és hamarosan eljön a Szenteste, a karácsonyfa díszítésének napja, amikor gyönyörű színes gömböket, csillagokat akasztgatunk a fenyőfa ágaira. Ilyenkor mindannyian valami különleges, szép dísztárgyakat keresünk, hogy egyedi és különlegesen szép legyen az ünnepi fánk.

gombok

Az alábbi videóban egy csodás ötlettel ismerkedhetünk meg, megtanulhatjuk, hogy miként tudunk magunknak olyan díszgömböket készíteni, amilyen senki másnak nem fog a fáján díszelegni.

Vasárolnunk kell pár egyszerű, tiszta üveggömböt, és a tetejükön keresztül kevés színes festéket, vagy akár körömlakkot öntünk, és addig forgatjuk, míg szépen el nem terül. Ha ezzel megvagyunk, akkor egy pohárba helyezzük bele a gömböket, fejjel lefele, hogy a fölösleges festékanyag lecsöpöghessen.

Eközben piros színű filc anyagból vágjunk ki kis szíveket, és barna filcből egy félhold alakú matricát. Ezeket kell a gömbre ráragasztani, a szívek fogják a szemeket jelölni, a barna félhold pedig a mosolygós szájat. Természetesen más figurákat is ki lehet találni, az biztos, hogy minden egyes gömbünk ezáltal egyedi lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek