BlogSajnálom, hogy nem mondtam többször, hogy: „Szeretlek!”

Sajnálom, hogy nem mondtam többször, hogy: „Szeretlek!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy levél, ami téged is igencsak el fog gondolkodtatni.

 Sajnálom, hogy nem mondtam többször, hogy: „Szeretlek!”

„Mindig is nehezemre esett kimondani vagy leírni azt, amit érzek, mivel öntelt ember lévén, szívesebben nyomtam el magamban az érzelmeket. Ezen levél célja mégis az, hogy végre kimondjam magamból mindazt, amit irántad érzek.

Az örökös pénz utáni hajszában, folyton kerestem valamit, legtöbbször egyedül és tele bizonytalansággal. Mindig elégedetlen voltam és folyton nyaggattalak valamivel: virágot, meglepetést, mindig valami újat szerettem volna. Ma viszont megértettem! Nem ígérted számomra, hogy a lábam elé teszed a világot, de mégis mindenedet nekem adtad. Ha jobban belegondolok, és eltekintek a napi gondoktól, Te valójában egy nagyon jó ember vagy, kedves és odaadó, és feltétel nélkül szereted a gyerekeinket és engem. Szereteted minden nap érzem, akkor, amikor reggel rám köszönsz vagy megkérdezed: „Kávét vagy teát kérsz?”, de akkor is, amikor aggódva mondod: „Öltözz melegen és vezess óvatosan!”.

Kedvesem, most ezeket szeretném megköszönni, azt hogy mellettem vagy, és elfogadsz engem a hiányosságaimmal együtt. Bízol bennem és bátorítasz, valahányszor szükségem van rá.

Sokszor nem is értem, mivel érdemeltelek ki a sorstól! Hiszen te egy talpig férfi vagy, minden nő nagy álma. Mindig királynődként kezelsz engem, ezt sugallják számomra tetteid és szavaid. A legjobb barátom is vagy ugyanakkor, akinek bármilyen titkomat elmondhatom, és azt is tudom, hogy őszintén örülsz a sikereimnek.

És most a legfontosabb: mindig is tisztában voltam mindezzel, amit most leírtam neked, de úgy gondoltam, hogy ez neked mind kötelességed, hogy megtedd! Kérlek, bocsáss meg nekem! Nagyon büszke vagyok arra, hogy együtt mehetünk tovább az élet útján és a legfontosabb, amit mondani szeretnék neked, az, hogy: SZERETLEK!”

Szeretettel: a feleséged

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek