KuriózumSaját hangjával segíti fogyni a túlsúlyosoknak egy indiai férfi

Saját hangjával segíti fogyni a túlsúlyosoknak egy indiai férfi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tökéletes test iránti vágy ma már szinte mindannyiunk életében szerepet játszik, még a normális testsúllyal rendelkező emberek is pénzt és időt nem kímélve hajlandóak bármit megtenni, hogy főként ilyenkor nyáron, úgy nézzenek ki, mintha egy magazinból vágták volna ki őket. És természetesen mindenki a lehető leghamarabb vár eredményt, és még többen azt szeretnék, ha ülve is tudnának fogyni.

fogyas-hanggal

Az indiai Ahmedabad városában élő Jigar Shah azt állítja, hogy hangszálai segítségével képes fogyást elérni, mégpedig egy sajátos ultrahang kiadásával. A különleges „képességgel” bíró férfi, állítása szerint segített még depressziósoknak, vesebetegeknek és még rákos személyeknek is a felépülésben.

Az általa kiadott ultrahang annyira magas terjedelemben van, hogy az emberi fül számára nem hallható. Jigar szerin a hangja segítségével a bőr alatt található zsírsejtek arra kényszerülnek, hogy trigliceridet bocsássanak ki, így beindítva a szervezet természetes zsírégető mechanizmusát.

A honlapján számos „sikertörténet” olvasható: voltak akik 2 nap alatt pár kilótól is meg tudtak szabadulni, mások már percek alatt érezték, hogy bőrük alatt csökkent a zsírréteg vastagsága. Jigar még egy indiai tehetségkutató műsorban is bemutatta tudását és egy kövér nőn demonstrálta, miként képes fogyást előidézni. A pár perces mutatvány után a telt hölgy arról számolt be, hogy valóban kisebbnek érzi már hasi- és derékbőségét. A zsűri is elámult a produkción.

Kérdés, hogy vajon miért nem használtak egy mérőszalagot az eredményesség bebizonyítására?

https://www.youtube.com/watch?v=efEX16-45-0

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek