LélektárRezgések dzsungele

Rezgések dzsungele

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

MTI Fotó: Varga György

Szabad az akarat: elfogadhatunk és visszautasíthatunk dolgokat. Isteni Szűrőkként működhetünk. Körülöttünk és rajtunk keresztül a világ számtalan isteni vagy istentelen (olybá tűnik, hogy ez utóbbi van túlsúlyban) rezgése, behatása áramlik.

Mi lesz ezeknek az eredője bennünk?

Ugyanúgy fogunk válaszolni a behatásokra, mint amilyen hullámhosszal ezek hozzánk megérkeznek? Ráülünk majd a hátukra és tovarepülünk velük? Vagy semleges közeggé nemesülünk, ahol a nemkívánt hullámok kialszanak, esetleg mi is rezgéseket gerjesztünk és a hulláminterferencia folyamán az eredeti egy más közeggé lényegül?

Igen, attól is függünk, hogy felismerjük-e egy rezgés mibenlétét: isteni vagy melléktermék, selejt, rendetlen, romboló. Aztán, ha már kellő gyorsasággal és gyakorlattal azonosítottuk, tudnunk kell a következő helyes lépést: változatlanul elfogadjuk, határozottan visszautasítjuk, vagy esetleg vele interferálunk. Ha ezt a tudást is elsajátítottuk, akkor van szükség az Erőre, hogy a helyes dolgot megtegyük.

Ha isteni szűrőkként szeretnénk élni és szimfóniaként rezegni ezt az Erőt kell megidéznünk őszinte törekvésünkkel és teljes lényünk önátadásával. Erre vezetnek rá az igaz tanítások. Nélkülük eltévedünk a rezgések dzsungelében.

Puskás Attila

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek