KuriózumRákos barátnőjével akart szolidarizálni, levágatta a haját, kitiltották az iskolából!

Rákos barátnőjével akart szolidarizálni, levágatta a haját, kitiltották az iskolából!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kilencéves Kamryn Renfro leborotválta a haját, így állt ki rákos barátnője mellett, ám ezzel vétett az iskolai szabályzat ellen és kitiltották az iskolájából. A megszeppent kislány az esetről riportot készítő KUSA tévécsatornának elmondta, úgy érezte, hogy helyesen cselekszik, amikor levágatta a haját, hisz ezzel tervezte felvidítani a daganatos betegségben szenvedő legjobb barátnőjét, Delaneyt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A kislánynál nemrég neuroblasztómát, a periférikus idegrendszer rosszindulatú daganatát diagnosztizálták. Delaney elmondta, nagyon izgatott volt barátnője ötlete miatt, és nagyon jól esett neki, hogy végre támogatja valaki, és nem csúfolják a frizurája miatt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ám a jó szándékot nem értékelte az iskola vezetősége, és közölték Kamrynnal, hogy az iskolai szabályzat alapján addig nem engedik vissza az intézménybe, amíg ki nem nő újra a haja. A kislányok szülei kiborultak a történteken, a két édesanya először a Facebookon beszéltek csalódásukról. Ám a történtek ekkor nem várt fordulatot vettek, hisz az interneten futótűzként terjedt a hír, és nem sok idő kellett elteljen ahhoz, hogy a világsajtó is felkapja az esetet.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A hatalmas felháborodás magával rántotta az iskola vezetőségét a szabályzattal együtt, és az intézmény elismerte, hogy tévedtek, amikor kitiltották Kamrynt, aki nem lázadásból borotválta le a haját. A kislány a történtek után elárulta, egy pillanatig sem bánta meg, amit tett.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek