KuriózumPszichológusok 15 tanácsa ahhoz, hogy kiszemelted beléd szeressen!

Pszichológusok 15 tanácsa ahhoz, hogy kiszemelted beléd szeressen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor beszélünk a szerelemről, hogy milyen jó is szeretni valakit, de tulajdonképpen mi is a szerelem, mint olyan?

Pszichológusok 15 tanácsa ahhoz, hogy kiszemelted beléd szeressen!

Todd B. Kashadan szakpszichológus szerint a szerelem a lélek olyasfajta kiterjedése, melyben már a másik fél érdeklődési köre, értékei, érzései is szervesen beletartoznak. Viszont a szerelem nem azt jelenti, hogy emiatt feladnád a saját érdekeidet a másikért. A szerelem egy olyan kulcs, ami határok nélkül megnyit mindkettőtöket a kapcsolatban.

A szerelemre rálelni nagyon nehéz feladat, olykor még a vonzódást megteremteni is az, de a következő lépéseket követve biztosan felkelted a másik fél érdeklődését.

1. Légy önmagad

Csak azért felvenni egy álarcot, hogy a körülötted lévők megkedveljenek nem szerencsés dolog. Hosszútávon úgysem vagy képes játszani a szereped és lelepleződsz. Inkább ítélkezzenek azért, ami vagy, mintsem tettesd magad. A nagy Ő azért fog megszeretni, amilyen valójában vagy, ezért felejtsd el a színészkedést.

2. Hozd a legjobb formád

Nem kell rögtön fogyókúrába kezdened ahhoz, hogy jól nézz ki. A szépség mindenkinél egyedi, azért ha tudod mik az erősségeid, akkor azokra helyezd a hangsúlyt, és ne feledd a természetes szépség mindig nyerő.

3. Légy nyitott

A jó kommunikációs készség nem csak abból áll, hogy hatékonyan képes vagy kapcsolatokat teremteni, hanem az is fontos, hogy tudj aktívan hallgatni. A férfiak imádják, ha érdeklődéssel hallgatják végig mondanivalójukat.

4. Nevess

A nevetés bizonyítottan ragályos, ha egy srác nevetni lát téged olyan vegyületek öntik el az agyát, amitől ő is jól fogja magát érezni. Egy kedves mosollyal bárkit levehetsz a lábáról.

5. Pozitív hozzáállás

Ki szeretné magát negatív, lehúzó emberekkel körbevenni? Egy határozott és pozitív attitűd képes elkápráztatni a kiszemeltedet, mert látja benned a tüzet és a fáradhatatlanságot, amivel az élet akadályaid veszed.

6. Légy kedves

Olykor mindenki lehet undok, de neked nem feltétlen kell hogy az legyél. Ha olyan helyzetekben is képes vagy kedves maradni, amikor mindenki más tombol, az különlegessé tesz.

7. Flörtölj

Ha azt szeretnéd, hogy a pasi beléd szeressen, akkor apró jeleket kell neki adnod, hogy bizony te is nyitott vagy a dologra. A flörtölés közelebb hoz, és elindítja a köztetek lévő intimitás kialakulását.

8. Merj más lenni, mint a többi

Ha önmagad mersz lenni, akkor már jó úton jársz. Ha te másként látod a világot, vagy a különböző helyzeteket, semmi gond, sőt. Légy magabiztos és ne sodródj az árral.

9. Légy szellemes

Viccelődj lazán, hiszen mi más is lehet szórakoztatóbb egy jó humornál. Tudj nevetni másokon is oly annyira, akárcsak saját magadon.

10. Több fizikai kontaktus

Nem kell egyből rávesd magad, nem erről van szó. Elég egy apró érintés, vagy átkarolás ahhoz, hogy átvegye az irányítást.

11. Ne lógj folyton rajta

Lehet, hogy megőrülsz azért, hogy minden egyes percet vele tölthess, de fogadd el, hogy mindenkinek szüksége egy kis egyedüllétre. Ha úgy érzi, hogy melletted önmaga és ugyanakkor szabad is lehet, még vonzóbb nőnek fog tartani.

12. Hagyd, hogy ő hívjon

Ha valami fontos megtárgyalnivalótok van, akkor persze hívd nyugodtan, de csak azért, hogy „halld a hangát” azért ne. Hagyd, hogy ő keressen, mert ha igazán érdekled, akkor hívni fog.

13. Szemkontaktus

A szemkontaktus sokszor még a fizikai érintéseknél is élvezetesebb lehet. Van valami olyan plusz benne, ami arra késztet, hogy többet és többet akarj.

14. Ne görcsölj rá a kapcsolatra

Nem ezen a kapcsolaton múlik az életed! Ne ennek szenteld minden energiádat és idődet, foglakozz azokkal a dolgokkal is, amiket azelőtt is szerettél. Ha látja rajtad, hogy túlságosan rá vagy pörögve a kapcsolat témára, akkor megijedhet és visszahátrálhat.

15. Légy megbízható

Ha egy pasi beléd esik, akkor lassacskán el kezdi feltárni az apró kis titkait és bizonytalanságait. Biztosítsd róla, hogy nálad jó helyen vannak ezek a titkok, és sosem használnád fel ellene.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek