HoroszkópPozitív horoszkóp 2018 márciusára!

Pozitív horoszkóp 2018 márciusára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Idén március számos pozitívumot tartogat minden csillagjegy számára. Most az derül ki, hogy az élet mely szegmenseire érdemes összpontosítani, hogy részesei lehessünk a jó energiák mozgásának. Lássuk a részleteket.

Kos

Minden okod meglesz rá, hogy idén márciusban mosolyogj. Élvezd, ahogy napról napra melegszik az idő, ahogy egyre jobban elárasztanak a pozitív energiák. Törekedj arra, hogy hiteles légy, mutasd meg az igazi énedet, még pedig kompromisszumok nélkül. Tedd azt, amire a legjobban vágysz, mert ezzel megtapasztalhatod az igazi boldogságot.

Bika

A tavasz első hónapja elhozza számodra a baráti és rokoni kapcsolatuk elmélyülését, így érdemes ezekkel az emberekkel időt töltened, mert a szeretetnek összekovácsoló ereje van. Szervezz közös programokat, amilyen a színház, vagy a mozi, a lényeg az együttlét, a jó beszélgetések pozitív hatása, amely biztonságérzetet is ad.

Ikrek

Számodra a tavasz első napja elhozza a stabilitást, a lelki nyugalmat. Ha már hosszú ideje párkapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy most eljött a remek alkalom, hogy házasságot köss a pároddal, vagy új, közös otthont alakíts ki a szerelmeddel. Használd ki és éld át ezt a pozitív időszakot.

Rák

Ebben a hónapban különös tekintettel leszel a testedre, legyen szó a fizikai megjelenésedről, vagy az egészségedről. Használd ki ezt a pozitív időszakot, és törődj magaddal, regenerálódj, töltődj fel pozitív érzésekkel. Iratkozz be egy edző teremben, étkezz változatosan. Egész évben számíthatsz pozitív eseményekre, remek pillanatokra, így éld át ezeket.

Oroszlán

Nyugodt, kiegyensúlyozott hónapra számíthatsz. Elkerülnek a jelentős problémák, nehézségek, így használd ki ezt az időszakot. Pihenj, lazíts, mert később még szükséged lesz az erődre. Töltődj fel lelkileg, testileg, élvezd a nyugalmat, amely körbevesz, és eláraszt.

Szűz

A tavasz első hónapjában tele leszel energiával, tettvággyal, nem tudod, hogy mi tévő légy a felhalmozódott kreativitásoddal, de mivel ügyes és talpraesett vagy, ki tudsz találni mindent. A barátaidra mindig számíthatsz, és ez elégedettséggel, örömmel tölt el.

Mérleg

Ez a hónap számodra gyönyörű és érzelmekkel teli lesz. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik inspirálnak, akiktől számtalan dolgot tanulhatsz meg, például csiszolhatod az ízlésed, új ízeket, illatokat, anyagokat ismerhetsz meg, amelyek ámulattal töltenek el.

Skorpió

Számodra ez a hónap a legideálisabb, hogy elutazz oda, ahová mindig is vágytál. És ha ezt sikerül tető alá hoznod, az hihetetlen boldogsággal tölt el. Imádsz új dolgokat felfedezni, új emberekkel megismerkedni, mert ezáltal fejlődsz, bővülsz érzelmileg is. Vágj bele a kalandba.

Nyilas

Számodra ez a hónap tele lesz szerelemmel, érzelmekkel, gyöngédséggel, és ez főként akkor igaz, ha van párod, akivel ezt átélheted. Koncentrálj a harmóniát teremtő energiák kialakítására, megtalálására. Ez a periódus ideális lesz a szerelem számára.

Bak

Ez a hónap kedvezni fog a lazításnak, a kikapcsolódásnak, a pihenésnek, a szórakozásnak, ezért tedd azt, amit a legjobban szeretsz csinálni, koncentrálj a hobbidra, egyél finom, de egészséges dolgokat, tölts több időt a barátaiddal, ismerőseiddel, családoddal, mert a minőségi időtöltésnél nincs jobb relaxációs mód

Vízöntő

Számodra ez a hónap tele lesz pozitív meglepetésekkel, és nagyon elégedett is leszel. Az elmúlt időszakban végzett kemény munka meghozza a gyümölcsét. Szakmailag is jól érzed magad, mert elismerésben, dicséretben lehet részed. Légy hálás mindenért.

Halak

Számodra ez a hónap lesz a legjobb időszak 2018-ban, így használj ki minden percet, hogy ez meg is valósuljon. Számtalan új dologgal ismerkedhetsz meg, új emberekkel köthetsz barátságot, akik mindig jó kedvre derítenek. Az egész hónapban úgy fogod érezni magad, mintha a világ tetején ülnél.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek