OtthonPár forintból varázsolta újra használt kanapéját, amely az átalakítás után úgy néz...

Pár forintból varázsolta újra használt kanapéját, amely az átalakítás után úgy néz ki, mintha teljesen új lenne!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindenki imád különböző dolgokat vásárolni, a frissen beszerzett tárgynak, eszköznek még a szaga is „új”, mikor kicsomagolják a dobozából.

parna1

De vannak olyan használati tárgyak, mint például a bútorok, vagy kanapék, amelyekből nem tudunk minden évben újat vásárolni, mert nem telik rá pénz. Itt jön be a képbe a kreativitás, amely egy nagyszerű dolog, hiszen sok problémát, nehézséget meg tudunk oldani ezzel a képességünkkel.

A következőkben egy öreg kanapé elnyűtt párnáit varázsolják újjá. Első lépésként bontsuk ki a párnákat, húzzuk le róluk a huzatot, a tölteléket pedig vegyük ki. Egy tűbe fűzzünk cérnát, majd vegyünk elő négy közepes méretű gombot.

Ezeket a huzatokra kell felvarrni, úgy, hogy a két gombot felerősítjük az egyik oldalára, ezután visszagyúrjuk a párna töltelékét, majd a másik két gombot a másik oldalra varrjuk fel. A végén a két-két gombot kell egymáshoz illeszteni, ahogyan az alábbi ábra is mutatja.

Készen is van, a párnák olyanok, mintha most vettük volna őket az üzletből, mindez a tartásuknak köszönhető, és annak a pár gombnak, meg egy kis cérnának, amely alig kerül pár forintba.

parna2

parna3

parna4

parna5

parna6

parna7

parna8

parna10

parna9

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek