LélektárŐszi Tarot horoszkóp - A misztikus kártyák üzenete 2022 őszére!

Őszi Tarot horoszkóp – A misztikus kártyák üzenete 2022 őszére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az őszi TAROT horoszkóp minden csillagjegy számára a természet angyalainak üzenetét küldi. A természet tündérei támogatnak bennünket a földi gondokban, növelik önbizalmunkat és hitünket abban, hogy képesek vagyunk pozitív változást elérni a világban.

A természettündérek tarot kártya üzenete és útmutatása pozitív, és képessé tesz bennünket arra, hogy viseljük fénylő koronánkat, építsük önbecsülésünket, hogy jobban értékeljük önmagunkat, hogy magabiztosan járjunk a nekünk szánt úton.

És akkor lássuk az alábbiakban a tarot kártyák üzenetét az egyes csillagjegyek számára!

KOS – 8 ősz

KOS – 8 ősz

Tanulj meg mindent, ami lehetséges! Itt az ideje, hogy visszatérj az iskolapadba, vagy részt vegyél tanfolyamokon, hogy javíts a képességeiden. Lehetnek ezek szemináriumok, személyes vagy szakmai fejlődést segítő kurzusok. Ha valamikor feladtad a tanulmányaidat, akkor talán eljött az ideje folytatni azokat. Ha karriert szeretnél változtatni, most jó alkalom adódhat erre. A munkába befektetett energiádat mindenki értékeli, és a Vonzás Törvényei szerint cserébe jólétet, bőséget és előléptetést kaphatsz.

További jelentések: Oktatás, gyakorlati készségek fejlesztése, hosszú távú projektek, kutatás, és a mindennapi munkád elvégzése.

Különleges üzenet: Kutass, mielőtt cselekszel. Térj vissza a tanuláshoz, legyen szó szemináriumokról, félbehagyott iskolai tanulmányról, egy új szakmába való belépésről tanoncként.

BIKA – A főpapnő

BIKA – A főpapnő

A főpapnő a biztosíték arra, hogy lelki ajándékaid valódiak, és intuitív gondolataid világosak. A nagy istennő szeretné, ha tudnád, hogy a spiritualitás világában semmi sem lehet többé titok előtted. Ezért megajándékoz mindazzal a bölcsességgel, amit felhalmozott, abban a reményben, hogy ezt te önbizalomszerzésre fordítod majd.

A legfontosabb kinyilatkoztatás csak most következik. Tölts több időt meditálással vagy sétálással a természetben. Kérdezd meg magadtól: „Mit akarok valójában? Tényleg a jó úton vagyok?” Az igazi boldogság abból fakad, ha felismered, hogy a döntéseid a te javadat szolgálják.

A tested egy erőteljes intuitív fegyver, amely a helyes irányba vezethet. Ügyelj az érzelmi reakciókra, amikor különféle lehetőségeket elemzel, és hagyd, hogy azok vezessenek. Ez a kártya azt is jelzi, hogy spirituális képességeid most rendkívül erősek. Bízz abban, amit az ösztönöd sugall. A főpapnő nyitott könyve annak elfogadását jelzi, hogy Isten szeretetéhez sok út vezet.

További jelentések: Tulajdoníts jelentőséget az éjszakai álmoknak, a lelki ébredésnek, készíts terveket a cselekvéseid előtt, gyűjts információkat a döntések meghozatala előtt, stratégiáidat pedig tartsd meg magadnak.

Különleges üzenet: Bízz az intuíciódban. Gondosan elemezz egy műveletet. Vedd komolyan azokat a gondolatokat, amelyek meditáció közben felmerülnek benned.

IKREK – Ősz 5

IKREK – Ősz 5

Amikor úgy érzed, hogy az utak túl kanyargósak számodra, egyetlen dolgod van: kérj isteni vezetést! Isten, az angyalok, és a tündérek mindig veled vannak, és arra várnak, hogy a segítségüket kérd. Csak kérned kell, és mindannyian megadják, amire szükséged van. Ügyelj azokra a jelekre, amelyek azt mutatják, hogy mit kell tenned. A varázslatos üzenetek bármikor megjelennek, mindenesetre csak figyelmesnek kell lenned ahhoz, hogy észlelni tudd őket. Ha nem érted meg ezeket, kérd meg őket, hogy világosabban fogalmazzanak.

Ne a negatív dolgokra koncentrálj az életedben, mert ezek boldogtalanná tesznek, ráadásul olyan ösvényre állítanak, amely még több nehézséget okoz számodra. Gondoskodj róla, hogy gondolataid mindig pozitívak legyenek, csak arra koncentrálj, amit meg szeretnél tenni, és ne arra, amid nincs.

További jelentések: Pénzügyi problémáid adódhatnak, ez nem a karrierváltás ideje, ne gondold, hogy egyedül vagy.

Különleges üzenet: Kérjen segítséget! Ne hagyd, hogy pénzproblémák dúlják fel az életed. Légy óvatos! Ez nem a megfelelő idő a karrierváltásra.

RÁK – Ősz 3

RÁK – Ősz 3

Rengeteg felfedezetlen tehetséged van, és sokféle képességed, amelyeket nem alkalmazol a gyakorlatban. Ha elkezded használni ezeket az ajándékokat, amelyekkel felruháztak, akkor hamarosan megjelennek a jutalmak. Engedd meg magadnak, hogy kreatív légy, és csak olyan emberekkel dolgozz, akik értékelik saját kreativitásukat és másokét.

Ha állást készülsz választani, kövesd a szenvedélyed. Ha beleteszed a lelkedet abba, amit csinálsz, akkor a végtermék valóban ragyogni fog. Sikeres karriered lehet, ha használod a kreativitásod. Tedd azt, amit szeretsz, és vonzani fogod a bőséget. Olyan tanfolyamokon indulhatsz, amelyek fejlesztik kreativitásod és gyakorlati készségeid.

További jelentések: Jutalmat kaphatsz tehetségedért, dolgozz csapatban, keress egy mentort, vagy próbálj te magad mentor lenni mások számára.

Különleges üzenet: Kövesd szenvedélyeidet, ha szakmai karrieredről van szó. Legyél a legjobb a munkádban, és jutalmat kapsz tehetségedért.

OROSZLÁN – a császárnő

OROSZLÁN – A császárnő

Gratulálunk, túlléptél a tervezési szakaszon! Kiváló munkát végeztél azon dolgok és cselekedetek rendezésében, amelyek valóban meghatároznak téged. Itt az ideje, hogy munkához láss. Hagyd abba az elemzést, hogy mit kell tenned. Cselekedj, és ha útközben felbukkan egy apró részlet, menet közben gondoskodni fogsz róla. Vesd a szemed a horizontra, és menj előre.

Ebben az időben a kreatív akciók részesülnek előnyben. Lehet, hogy gyermeket szeretnél, vagy egy tervről van szó, ami a te „dédelgetett kicsinyed” lesz. Minden feladatban, amit el kell végezned, legyen az kicsi vagy nagy, nyűgözzön le annak az öröme, hogy dolgozhatsz rajta.

További jelentések: A kemény munkádat mindig megjutalmazzák, ezt siker követi, vigyázz magadra vagy másokra, terhesség vagy szülés van számodra kilátásban.

Különleges üzenet: Itt az ideje cselekedni! Használd a kreativitás erejét! A siker luxus életet tesz lehetővé számodra.

SZŰZ – Az ősz hercege

SZŰZ – Az ősz hercege

Néha nem kell siettetni a dolgokat. – „Vannak, akiknek más terveik vannak!” – mondja az Ősz hercege. Az Őszherceg pedig mindent tud a tervekről, mert A-tól Z-ig részletesen megvan a saját plusz több tartalék megoldása is, arra az esetre, ha szüksége lenne rá.

Az Ősz Herceg tökéletes lovag, elegáns, megbízható, védelmező és a segítségedre siet, amikor csak szükséged van rá. Olyan, mint egy jó tündér, amely segít sikeresen megvalósítani terveidet. Csak néha lassan mozog. Időre van szüksége, hogy rendet rakjon. Szóval kell egy kis türelem.

További jelentések: Cselekedj körültekintően és bölcsen, figyelj a részletekre, helyezz másokat az első helyre, válassz vegetáriánus/vegán életmódot.

Különleges üzenet: Cselekedj bölcsen és óvatosan! Ügyelj a részletekre! Légy kedves másokhoz!

MÉRLEG – A kerék

MÉRLEG – A kerék

A késések abbamaradtak. Most újra eljött az idő, hogy előre lépj. A tündérek előkészítik a varázslatos utat ahhoz, amit el kell érned. Számíts olyan eseményekre, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. Szerencsés időszak következik, és emlékezned kell arra, hogy csak akkor kapsz segítséget, ha kéred azt.

A továbblépéshez további kutatásokra lehet szükség. Ha választ szeretnél kapni néhány kérdésre, akkor optimizmussal keresd azt, amire szükséged van. A pozitív energia segít olyan dolgokat létrehozni, amelyek örömet okoznak számodra.

További jelentések: Új ajtók nyílnak meg, megérdemelt pihenés következik, koncentrálj a pozitívra, haladj előre, légy optimista a terveidben, vegyél új autót, indulj kirándulni.

Különleges üzenet: Ne marad egyhelyben! Rád mosolyog a szerencse! Vegyél egy új autót, vagy esetleg menj kirándulni!

SKORPIÓ – Ősz 6

SKORPIÓ – Ősz 6

Nagyon fontos, hogy a siker örömét megosszad másokkal. Amikor adsz, az Univerzum visszaad számodra. Nem kell pénzt, vagyont adni az embereknek. Adhatsz időt, tanácsot, megtaníthatsz egy szakmát. Légy bölcs, amikor adsz. Szervezd meg az életed úgy, hogy mindenre jusson időd. Kérd Isten, az angyalok, a tündérek és az Univerzum segítségét, hogy világos üzeneteket kapj azokról az emberekről, akikben megbízhatsz.

További jelentések: Egyensúlyozz az adás és a fogadás között, csak azt vásárold meg, amire szükséged van, és folytasd a tanulást.

Különleges üzenet: A jó, amit teszel, visszatér hozzád. Váratlan nyereség jön az életedbe. Vigyázz, milyen kölcsönöket veszel fel. Fizesd ki az adósságaidat!

NYILAS – Az Ősz hercegnője

NYILAS – Az Ősz hercegnője

„Sosem tudhatsz túl sokat” – mondja az Ősz Hercegnője. Ez a fiatal és optimista hölgy szeret tanulni. Elbűvölő, megbízható és nagyon okos. De neki is megvan a maga adag rosszindulata, úgyhogy óvatosnak kell lenned. De igazi öröm a közelében lenni. Felelősségteljes és bölcs.

Mondtam már, hogy szeret tanulni? Az Ősz Hercegnője az örök tanuló. Sok időbe telik, amíg kimegy a „való világba”, mert mindig a könyveket bújja. Emiatt sok időbe telhet, mire intézkedik. Először tanulmányozza, hogy elméleti szempontból mit tud tenni, csak azután fogja a gyakorlatba átültetni.

További jelentések: Ideje visszamenned az iskolába, tanulni és kutatni, szemináriumokon és tanfolyamokon részt venni, ugyanakkor szükséged van valakire, aki hátulról lökdös, a kemény munkád meghozza a jutalmát.

Különleges üzenet: Jó hír a karrieredben, előléptetésben vagy ösztöndíjban részesülsz. A terveid tökéletesen haladnak, de kell valaki, aki hátulról ösztönöz, hogy elindulj!

BAK – a Nap

BAK – a Nap

A siker a tiéd, és sok meglepetés vár rád. Fordítsd arcod a nap felé, tárd ki a karjaidat, és élvezd a mennyek áldását. Olyan ötletekre számíts, amelyek több lehetőséget nyitnak meg előtted.
Isten gyermeke vagy, egyedülálló vagy az Univerzumban, és a világnak pontosan olyanokra van szüksége, mint amilyen te vagy. Vigyázz a templomra, amely a tested. Kezeld magad ugyanolyan kedvességgel, tisztelettel és szeretettel, mint ahogyan a legjobb barátodat vagy élettársadat.

További jelentések: Siker, kiteljesedés, nyilvános elismerés, megvilágosodás, ünneplés öröme egészséggel való törődés.

Különleges üzenet: Terveid gördülékenyen haladnak. Csodálatos ötleteid születnek, amelyek jutalmat vagy nyereményeket hoznak számodra. Légy hálás a kapott áldásokért.

VÍZÖNTŐ – Ősz 9

VÍZÖNTŐ – Ősz 9

Eljött az idő, hogy megjutalmazd magad a sikereidért. Keményen dolgoztál, hogy idekerülj, így megérdemelsz egy kis kikapcsolódást és békét. Élvezd munkád gyümölcsét. Csinálj valamit, amivel magad kényezteted. Tiszteld magad az elvégzett munkáért. A jutalmon túl motiváltnak érzed majd magad a folytatásra. Főleg, hogy bőven megérdemled.

További jelentések: Szereted a vállalkozás gondolatát, szeretsz harmonikus környezetet teremteni magad körül, élvezed a kifinomult dolgokat, értékeled az önmagaddal töltött időt.

Különleges üzenet: Jutalmazd meg magad az elvégzett munkáért. Örülj a vállalkozásod sikerének. Értékeld az egyedül töltött időt.

HAL – Ébredés

HAL – Ébredés

Itt az ideje a szemléletváltásnak. Tekints a kihívásokra úgy, mint egy segítségre ahhoz, hogy új utakat találj egy zsákutca vagy egy stagnáló helyzet leküzdésére. Kérd Istent, az angyalokat, a tündéreket, hogy nyújtsanak neked segítő kezet, útmutatót, hogy másképp lásd a dolgokat, mint most.

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmedet, hogy különleges vagy. Lehet, hogy mások „furcsának”, „szokatlannak” tartanak téged, de hihetetlen erő és egyedülálló potenciál birtokosa vagy. A tündérek meg akarják mutatni neked, hogy jó úton jársz, és helyes, ha együttérzést mutatsz másokkal, és segíthetsz nekik. Ne feledd azonban, hogy egyensúlyban kell lenned ahhoz, hogy ne ess egyik vagy másik végletbe.

További jelentések: Nézd meg a dolgokat egy másik nézőpontból. Láss túl a nyilvánvalón. Fedezd fel korábbi életeid. Azért adj, hogy mások nyerjenek.

Speciális üzenet: Változtasd meg a helyzeted. Fogadd el egyediségedet. Szükséged van egy kis szünetre a dolgaid között.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek