Az előtted álló évben oda kell figyelned arra, hogy ne tedd ki magad a veszélyeknek, valamennyi értelemben. Hajlamos vagy arra, hogy magadhoz csalogasd a rosszat, és ha ez megtörténik, csakis a meggondolatlanságod miatt lesz. Légy szemfüles, és hagyj fel a kapkodással.

oroszlan

Szerelem: amennyiben komoly kapcsolatban vagy, ami már egy ideje tart, nyugodt lehetsz, ugyanis semmi sem fogja megzavarni. Sőt mi több, haladtok előre, lehet, hogy a következő szintre léptek, még ha csak szavak terén is. Ha egyedülálló vagy, a csillagok segítséget nyújtanak abban, hogy elérd amit akarsz, vagyis a szabadságod.

Karrier:  rendkívül stresszes és zsúfolt lesz az elkövetkező esztendő, de csakis amiatt, mert minél többre törekedsz. Nagyon ambíciós vagy, de konfliktusok halmazába keveredhetsz, mert kizárólag a saját fejed után mész, anélkül, hogy meghallgatnád a körülötted lévők tanácsát. Habár az elején nagyon nehéz lesz, az év végére érezni fogod a sikert, amelyet reméltél.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: ebben az évben többet kell törődnöd az egészségeddel, és időt kell szakítanod a rutin-vizsgálatokra is. Nem kell megbetegedned ahhoz, hogy elmenj szűrővizsgálatokra, így hát előzd meg a bajt. Amennyiben hallgatsz a környezeted tanácsaira, hogy adj fel a káros szenvedélyeiddel és a hajtással, nagyobb az esélyed arra, hogy energiadúsan éld meg a 2014-et.

Pénzügyek: az előtted álló évben a rögeszme, hogy több pénzt szerezz, már-már túlzássá válik. Elveszíthetsz mindent, ha nem tudod, mikor kell leállnod. Vigyázz a hozzáállásodra, amelyet a feletteseiddel szemben tanúsítasz, ugyanis félreértelmezhetően viselkedsz. Még akkor is ha csak a véleményed nyilvánítanád ki, a hangsúly zavaró lehet. Tanuld meg kontrollálni magad, hogy ne vágd el magad alatt a fát.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Oroszlán horoszkópját is!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.