HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. november 8-14. között!

Orákulum horoszkóp 2021. november 8-14. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Wizard of awareness

Fokozottan figyelj arra, hogy milyen irányba összpontosítod az energiáidat ebben az időszakban. Most gondolataid a szokottnál is gyorsabban teljesülnek, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mi jár a fejedben. Ne aggódj az esetlegesen felmerülő akadályok miatt, hiszen ezek is hozzátartoznak az élet természetes körforgásához. Fogalmazd meg konkrétan, hogy mit szeretnél elérni, és próbáld teljes szíveddel átélni, hogy hogyan éreznéd magad, ha vágyaid valóra válnának.

Bika – Talisman

Bár úgy tartják, hogy az életben bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, viszont ehhez szükséges, hogy meglásd a fejlődésedhez szükséges lehetőségeket. Az életben minden akadálynak megvan az oka és a célja. Ne pazarolj túl sok energiát arra, ami nem szolgálja a javadat. Ne aggódj előre olyan dolgok miatt, amik még meg sem történtek, és nem biztos, hogy be fognak következni. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, hiszen különböző életutakat járunk be a végső célig. Inkább próbáld felismerni, hogy mi az, ami különleges benned, amivel gazdagíthatod a világot. Ha mindig mások életét “éled”, akkor csak feleslegesen pazarlod az energiádat.

Ikrek – Golden Palace

A legfontosabb, hogy megtaláld a módját, hogy hogyan lehetsz boldog mindannak ellenére is, ami körülötted történik. Úgy érzed, hogy felemészt a körülötted lévő káosz, de hidd el, mindent nem irányíthatsz. Ahelyett, hogy a világ terhét a válladon hordoznád, inkább próbáld kimutatni a szereteted, légy boldog, és élvezz minden pillanatot a jelenben. Milyen lenne, ha az élet apró örömeire koncentrálnál: egy könnyű őszi sétára, egy meleg sófürdőre, vagy egy csendes estére a szeretteid körében?

Rák – Coming to Life

Ha azt szeretnéd, hogy álmaid valóra váljanak, próbálj egy kicsit optimistább lenni. A legfontosabb, hogy higgy magadban, és bízz benne, hogy az élet a te javadat szolgálja, akkor is, ha most még nem látod a kiutat. Ne mindig a múltbeli rossz tapasztalatok lencséjén keresztül szemléld a világot, és ne csak a legrosszabb forgatókönyvre készülj fel. Ez a szemléletmód csak energiapazarlás! Képzeld el, milyen eredményes lenne az életed, ha ezt az energiát arra használnád, hogy a jó dolgok megnyilvánulását támogatnád.

Oroszlán – Magical Map Shifter

Mit fogsz kezdeni azzal a lehetőséggel, amit most kaptál? A te kezedben van a gyeplő, itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását. Teremtsd meg a számodra ideális valóságot! Ez egy igen merész előrelépés, hiszen, amikor elvállalsz egy feladatot, akkor a teljes felelősséget is vállalnod kell. Lépj ki az áldozat szerepből, összpontosíts a napi feladataidra, és haladj céltudatosan előre. Hallgass a szívedre, és akkor semmi baj nem lehet. Maradj hiteles és őszinte, bátor, kedves és nagylelkű, és akkor sokkal gördülékenyebben alakul az életed.

Szűz – Bone Collector

Amikor meghatározod önmagad, nem teszel mást, a korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva korlátokat állítasz fel önmagaddal szemben. Ezáltal pedig elvetsz minden lehetőséget a gyógyulásra, a fejlődésre és a jólétre. Ne kritizáld önmagad, haladj előre bármilyen nehéznek tűnik is az út. Vállalj felelősséget a saját életedért, csak tőled függ, hogyan alakul a napod. A legfontosabb a pozitív hozzáállás. A kihívások mindig lehetőséget adnak arra, hogy úgy alakítsd az életedet, ahogy szeretnéd.

Mérleg – Ghostlands

Mik a “félelmeid”? Azok a dolgok, amik távol tartanak attól, hogy jelen legyél: a gondolatok, a múlt emlékei, az elmúlt dolgokhoz/emberekhez való ragaszkodás, a jövő miatti aggodalmak stb.? Mindannyian szenvedünk ezektől a negatív erőktől, amelyeket úgy tartunk életben, hogy fájdalmunkkal, depressziónkkal, haragunkkal és negativitásunkkal tápláljuk őket. Egy nap azonban rá fogunk ébredni arra, hogy önmagunk ellenségei vagyunk. Ha a jelenre koncentrálsz, a “félelmeid” eltűnnek, megnyilvánul az igazi éned, és látni fogod az élet szépségét és örömét.

Skorpió – Balancing Act

Ezen a héten a legnagyobb hangsúlyt az életedben az egyensúlyhoz való visszatalálás kapja. Ha nem vagy egyensúlyban, akkor állandó elégedettség és boldogtalanság fog gyötörni, nem leszel hálás a dolgokért az életedben, és mindent természetesnek veszel. Az egyensúly hiányának tudható be az is, hogy gyakran uralkodik el rajtad a szomorúság, a stressz, a kétségbeesés. A legfontosabb, hogy egyensúlyba kerülj, tudatosítsd önmagad, és a körülötted lévő világot. Fogadd el, hogy a múltban történt eseményeket nem lehet megváltoztatni, de vedd figyelembe azt, hogy a jelent a lehető legjobb tudásod szerint alakíthatod.

Nyilas – Magic Prayer

Amikor imádkozol és segítséget kérsz egy magasabb hatalomtól, sokszor érzed úgy, hogy imáidra nem úgy válaszolnak, ahogy szeretnéd. Azonban az Univerzum mindig tudja, hogy mit miért kapsz az életben, éppen ezért megtörténhet, hogy a legkellemetlenebb élmény hozza a legszebb változást az életedben. Egy azonban biztos: mindig megkapod az erőt és a támogatást, amelyre szükséged van ahhoz, hogy átvészeld a legnehezebb helyzetet is. Azonban az irányítás nem a te kezedben van!

Bak – Slow and Steady

Manapság az élet állandó rohanás, párhuzamosan csinálunk egyszerre több dolgot, és semmiben sem veszünk részt teljes szívünkkel. Érdemes lenne ezen a héten egy kicsit lassítani, próbálj visszatalálni a középpontodhoz, a szívedhez. A társadalom arra ösztönöz, hogy szédítő sebességgel repülj át az életen, így nem csoda, ha olykor úgy érzed, hogy elfogy az erőd, és már nem motivál semmi a továbblépésre. Fontos feladatokat kell most megoldanod, éppen ezért a lassulás a testi-lelki egészséged szempontjából is igen fontos lehet.

Vízöntő – Sad Embrace

Ideje továbblépni! Ezen a héten erőteljes energiák lesznek a segítségedre. Engedd el az irányítást, de próbálj maximálisan a saját lábadra állni, és ne várj állandóan másoktól segítséget. Engedd el a múlt kötődéseit, és fogadd el, hogy az élet megy tovább. A legfontosabb feladatod ebben az életben, hogy vigyázz magadra, gondoskodj a testi és lelki egészségedről! Olyan emberekkel vedd körül magad, akik tiszteletben tartják a döntéseidet, őszinték és pozitív kisugárzással rendelkeznek.

Halak – Into the Unknown

Egy új helyzetben általában hamar elbizonytalanodsz, nehezen tudod eldönteni, hogy melyik utat válaszd. Bármilyen tapasztalást is élsz át az életben, tudd, hogy a lehető legjobb úton vagy. A kellemetlen történések és élmények is rejthetnek “ajándékot” magukban. Minden tapasztalás egy tanítás. Légy egy kicsit magabiztosabb, ne rettenj vissza az ismeretlen dolgoktól, vágj bele, hiszen nem tudod mindig megkímélni magad az esetleges csalódásoktól. Ha nem bízol eléggé magadban, mindig csak a pálya szélén fogsz álldogálni, és az élet nem erről szól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek