Egy újabb hét veszi kezdetét, ezért következzenek most Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáinak jóslatai, amelyeket most is érdemes figyelmesen végig olvasni.

Kos – The Well Watcher

Egy új korszak kezdődik az életedben, amikor az elképzeléseid és szándékaid találkoznak az igazi valósággal. Összpontosíts arra, amire igazán vágysz, és az Univerzum a rendelkezésedre bocsátja a szükséges erőforrásokat. Olyan embereket sodor az utadba az élet, akik támogatnak és segítségedre lesznek. Bízz benne, hogy azokat a dolgokat fogod megkapni, amire akkor abban a pillanatban a legnagyobb szükséged van. Ne legyenek elvárásaid a végeredménnyel kapcsolatban, és akkor elkerülöd a csalódásokat.

Bika – The World Lord

A következő napokban fordíts nagyobb figyelmet a kommunikációra, használj pozitív szavakat, amelyek a környezeted és saját magad számára is hasznos energiákat hordoznak. Szavaid segítségével meg tudod teremteni a körülötted lévő valóságot. Figyelj a tested jelzéseire, és tudni fogod, hogy mi a legjobb, amit megtehetsz önmagadért. Dicsérd az egészséged, a szépséged, kerüld a kritizálását, soha ne beszélj magadról lemondóan. Itt az ideje, hogy pozitívan viszonyulj saját magadhoz, most lesz a legnagyobb szükséged az önszeretet megélésére.

Ikrek – The Web Weaver

Figyeld meg, hogy hogyan viszonyulsz önmagadhoz és másokhoz, észre fogod venni, hogy nem vagy teljesen őszinte ezekben a kapcsolatokban. Attól tartasz, hogy ha nem felelsz meg mások elvárásainak, már nem keresik a társaságod? Kerüld a látszatkapcsolatokat, és vedd le végre az álarcodat, légy őszintén önmagad. Kezd azzal, hogy néhány apró dolgon változtatsz a hozzáállásodon, innen már könnyedén továbbléphetsz azokra a nagyobb változtatásokra, amelyekre igazán szükséged van.

Rák – The Eagle King

Összpontosíts az igazi célodra, de ne ragadj le egyetlen helyzetben, hiszen az élet sokkal több a hétköznapi problémáknál. A legfontosabb, hogy mindig láss tovább annál, amit “tudsz”, szemléld tágabb nézőpontból a dolgokat, légy türelmes, és akkor közelebb kerülsz az igazsághoz. Ne feledd, hogy bármilyen „jó” vagy „rossz” kontextusban létezik egy isteni terv, amely a dolgokat megfelelő formába hozza. Ha össze vagy zavarodva, beszélj valaki olyannal, aki összességében átlátja a dolgokat, és segíteni tud abban, hogy mi okozza az akadályokat számodra.

Oroszlán – The Wise Woman of Wonderland

Légy a lehető legőszintébb, hiszen a kimondott szavak segítségével rá fogsz találni a lehető legtökéletesebb végső eredményre. Maradj odaadó és hűséges a választott úthoz, és amennyire csak lehetséges, ne ragadj bele állandóan a kompromisszumokba. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy hiányzik valami, ne felejtsd el, hogy a lehető legjobb helyen vagy most, érezd biztonságban magad. Tölts több időt azok társaságában, akikkel jól érzed magad, és akikkel szabadon beszélhetsz az aggodalmaidról.

Szűz – The Resting Tree

Visszatekintve egy nagyon mozgalmas és kaotikus időszak áll mögötted, éppen ezért nem csak szellemileg, de fizikailag is ki vagy merülve. Pihenj és figyelj jobban, mert előfordulhat, hogy olyan dolgok elől menekülsz, amit később meg fogsz bánni. Próbálj egy kicsit megnyugodni, fordulj befelé, és vedd sorba mindazokat a dolgokat, amiket meg kell tenned. Csak letisztult elmével és nyugodt gondolatokkal tudod átlátni a teendőidet, ne kapkodj.

Mérleg – The Dream Walker

Végre látod és érzed, hogy az álmaid kezdenek valóra válni. Figyelj azonban, mert kétféle erő irányít, az egód és a szíved pedig nem mindig ugyanazt akarja. Tárd fel a kívánságaidat, kérd, amire szükséged van, és minden lehetőséget meg fogsz kapni. Látható és láthatatlan erők vannak körülötted, amelyek mindenben támogatnak, segítenek, hogy túllépj az illúziókon, és végül könnyen hozzáférj az igazsághoz. A jól feltett kérdések és az önbizalom nagyon hasznos lehet ebben az időszakban.

Skorpió – The Sacred Union

Ezen a héten egy fontos szerződést fogsz megkötni, de gondold jól át a dolgokat, mielőtt végleges döntést hoznál. Légy figyelmes, mert könnyen megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy elveszíted az irányítást. Másrészt figyelj arra, hogy soha ne köss hosszútávú szövetséget senkivel, aki társaságában nem érzed jól magad. Vizsgáld meg alaposan, hogy milyen következményekkel járhat egy ilyen fontos szerződés, és csak utána dönts.

Nyilas – Gaia’s Garden

Ezen a héten, ha akarod, ha nem, rá fogsz kényszerülni, hogy egy kicsit jobban figyelj a környezetedre is. Jó lenne, ha egyensúlyba kerülne az életedben az “adok-kapok”, mert az utóbbi időben túl sokat foglalkoztál a saját életed alakulásával. Sok olyan képességed van, ami által jobbá teheted a világot, soha ne becsüld alá magad. Itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól, mit is adhatsz te, ahelyett, amit eddig kaptál. Ez a szemléletváltás érdekes változásokat hozhat az életedbe.

Bak – The Chess Queen

Itt az ideje, hogy értékeld, hogy milyen bőséges erőforrással rendelkezel ahhoz, hogy egy békés és lelkiekben gazdag életet élhess. Vedd számba, hogy melyek azok a lépések, amiket meg kell tenned a céljaid elérése érdekében. Ne felejtsd el, hogy van egy személyes terved és egy isteni terv, amelyhez kívánatos lenne igazodni, hogy teljes mértékben kiaknázhasd a lehetőségeidet. Ügyelj azokra az üzenetekre, amelyek bumerángként érkeznek hozzád.

Vízöntő – The Lady of the Gift

Légy a lehető legőszintébb másokhoz és önmagadhoz is, ne engedd, hogy bárki is manipuláljon, tarts ki az elképzeléseid mellett, és egyenesen haladj a kitűzött célod felé. Az információk elhallgatása nem más, mint a hazugság egy kegyes módja, és ne feledd előbb vagy utóbb fény derül mindenre. Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad a lelki terhek alól, légy önmagad, dönts korlátok nélkül. A szíved mindig legyen nyitva, és légy őszinte különösen saját magaddal.

Halak – The Swan Queen

Tekints vissza az életedre, és vedd figyelembe, hogy milyen sokat változtál az átélt események függvényében. Tudatosan változtattad meg a saját életed a lehető legjobbra, ehhez pedig segítségedre volt a kreatív erőd, ez életbölcsességed és az intuíciód. Itt az ideje, hogy feladd a kétkedéseidet, a válaszokat ne a külvilágban, hanem saját magadon belül keresd, és akkor minden a lehető legjobban alakul. Annak érdekében, hogy az ötleteidet valóra tudd váltani, a szükséges tudás már benned van.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.