HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. december 20-26. között!

Orákulum horoszkóp 2021. december 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Resting Tree

Az utóbbi időben tapasztalt feszült helyzetek következtében a stressz- és a fáradtság-érzet magasabb szintre emelkedett. Az a vágy, hogy továbbra is minden kérésnek eleget tegyél, most enyhülőben van, ami arra készteti, hogy újra felállítsd a prioritásaidat, és esetleg más döntéseket hozzál, ami csak a te érdekeidet szolgálja. Itt az ideje, hogy megnézd, ki is vagy valójában legbelül. Figyeld meg a megnyilvánulásaid módját, és válaszd azt az utat, amelyik könnyűnek tűnik számodra. Most mindenekelőtt helyezd előtérbe a nyugalmadat.

Bika – The River Queen

Ez a hét nem indul valami jól, ami felboríthatja a hét végén megszerzett nyugalmat. Az Univerzum most azt tanácsolja, hogy ne erőltesd a dolgokat, hanem inkább próbálj meg az árral együtt úszni. Most hagyhatod magad lebegni, bízva abban, hogy a számodra megfelelő irányba fogsz hajózni az Élet óceánján. Kerüld el a felszínes helyzeteket, embereket, ne engedd, hogy a látszat megtévesszen, és ami fontos: igyekezz elkerülni az üzleti életben felmerülő konfliktusokat.

Ikrek – The Swan Queen

Ez a kártyalap arra irányítja rá a figyelmedet, hogy helyezd magad új kontextusba, mert ezáltal könnyebben fel tudod ismerni az új helyzeteket, hogy milyen irányba változott, netán változik az életed. Olyan ez, mint egy vonalat húzni, felvállalni önmagadat, és a megszerzett bölcsesség alapján továbblépni. Jó alkalom ez az időszak arra, hogy új célokon, ötleteken törd a fejed, mert ezáltal olyan élettapasztalatokra tehetsz szert, amelynek köszönhetően egy teljesen új és teljesebb emberré válhatsz.

Rák – Gaia’s Garden

Ezen a héten az energiád arra késztet, hogy magadra koncentrálj, és főleg arra, hogy újra egyensúlyba hozd az „adás” és a „kapás” közötti egyensúlyt, mivel előfordulhat, hogy az utóbbi időben olyan előnyök és eredmények megszerzésére koncentráltál, anélkül, hogy átérezted volna a dolgok súlyát. Rengeteg ajándékod van, amire a világnak szüksége van, ezért ne becsüld alá hatalmadat. Itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól, mit adhatsz, ahelyett, hogy mit kaphatsz, és élvezd mindazt, amit ez a gondolat-változás hoz neked. Ne halaszd el a tennivalóidat, haladj azon az úton, amely elvezet a céljaidhoz.

Oroszlán – The World Lord

Ezen a héten mind a verbális, mind a non-verbális kommunikáció sok szempontból meghatározza azt az irányt, amelyet most követned kell. Használj pozitív, bátorító szavakat, amelyek jótékony energiát hordoznak magukban és a körülötted élők számára is jóleső érzést okoznak. Ezenkívül figyelj most oda a tested jelzésére, és figyeld meg, hogy milyen szavakat használsz, amikor a tested kerül szóba. Ne kritizáld magad, mert úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

Szűz – The Chess Queen

A héten választ kaphatsz néhány kérdésre azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned céljaid elérése érdekében. Így képes leszel egy új követendő stratégiát kialakítani, amely önbizalmat ad, felfedezvén a saját erősségeidet, valamint azt, hogy jó úton haladsz. Bíznod és követned kell a megérzéseidet azáltal, hogy meghozod azokat a döntéseket, amelyek teljes mértékben összhangban vannak veled. Másrészt figyelj jobban a kapott üzenetekre, mert fontos információkat hordozhatnak számodra.

Mérleg – The High Lord of Gratitude and Service

Ezen héten olyan helyzetekbe fogsz keveredni, amelyek hatására egy kis önvizsgálatot készítesz a megszerzett tudás, tapasztalat és készségek, de legfőképp a belső erőd tekintetében. Fontos, hogy mindig szem előtt tartsd a kitűzött célokat, tisztán lásd, hogy hol a helyed a világban, hogyan viszonyulsz a körülötted lévőkhöz, és milyen érzéseket keltenek benned. Fogadd el az Univerzum bőséges ajándékát, hidd el, hogy megérdemled a jólétet.

Skorpió – The Spirit Whisperer

Egy kicsit mozgalmas lesz számodra ez a hét, tele inspirációval és új ötletekkel, egyre nagyobb késztetést fogsz érezni arra, hogy az álmaidat végre gyakorlatba ültesd. Hallgass a megérzéseidre, mindig segíteni fognak a helyes döntések meghozatalában. Elérkezel az életben egy olyan pillanathoz, amikor fontosnak tartod újraértelmezni a dolgokat, és levonod a méltó tanulságot a kialakult körülmények hatására. Bizonyos esetekben pedig felállítod a szükséges korlátokat.

Nyilas – The Horse King

Úgy érzed, hogy csak akkor tudsz megnyugodni, ha a körülötted lévő dolgokat te irányíthatod. Ez az állandó küzdelem felemészti az összes energiádat, sőt, az irányítási kényszer egy idő után káros hatással van a legfontosabb kapcsolataidra is. Itt az ideje, hogy feladd az állandó ellenállást és irányítási kényszert, próbáld egy kicsi lazábban kezelni a dolgokat, mert különben nem fogod elérni a céljaidat. Ha szükséged van rá, kérj külső segítséget, és végre hidd el, hogy a boldogság igenis kijár neked. Fordíts nagyobb figyelmet a fizikai egészségedre, mozogj többet, és próbálj kiegyensúlyozottan táplálkozni.

Bak – The Desert Prince

Egy olyan javaslatot fogsz nemsokára kapni, amely nem biztos, hogy eléggé stabil alappal rendelkezik, így jó, ha nem erre akarod építeni a jövődet. Ne tévesszenek meg a látszólagos előnyök, a hamis ígéretek, amelyek egy kicsit olyanok, mint egy délibáb, túl tökéletesek ahhoz, hogy igazak legyen. Járj nyitott szemmel, figyelj minden “túl jónak tűnő” ajánlatra, de leginkább arra figyelj, hogy milyen érzéseket vált ki benned. Tegyél fel magadnak kérdéseket, és válaszolj a lehető legőszintébben, így sokkal tisztábban fogod látni az utat, és a megfelelő cselekvési tervet.

Vízöntő – The Hawk Prince

Mostanában egyre több üzenetet kapsz az életed bizonyos aspektusaival kapcsolatban, fontos, hogy ne hagyd figyelmen kívül őket, mert komolyabb veszélyt is jelezhetnek. Lehetséges, hogy az irány, amin haladsz, kissé erőltetett, túlmutat a dolgok természetes menetén, és közben nem figyelsz a belső hangodra. Ne add át magad túlságosan az érzelmeidnek, légy figyelmes és türelmesebb, próbálj a lehető legtudatosabban élni. Nézd a dolgokat összefüggésükben, és akkor könnyebben tudni fogod az irányt.

Halak – Eagle King

A következő hét olyan helyzet elé állít, amely arra késztet, hogy sokkal tudatosabban megfogalmazd a céljaidat. Ne engedd, hogy a külső események befolyásoljanak, te csak határozottan haladj a kijelölt úton. Nem minden fog úgy történni, ahogy azt elképzelted, de attól a végeredmény lehet megfelelő számodra is. Tégy egy lépést hátra, és próbáld egy kicsit más szemszögből nézni a helyzeted, próbálj letisztultan és elfogulatlanul gondolkozni. Ha egyedül nem tudsz dönteni, beszélj egy kívülálló személlyel, aki segíteni fog abban, hogy átlásd a dolgokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek