HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. augusztus 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2021. augusztus 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái által jutnak el az Univerzum üzenetei a csillagjegyekhez. Érdemes figyelmesen végig olvasni most is a jóslatokat.

Kos – Strength

Ezen a héten bármit képes vagy megtenni, akkor is, ha bizonyos feladatok esetében nagyon szorít a határidő. Kiváló az alkalmazkodóképességed, és nagyon jól meg tudod szervezni a dolgokat, éppen ezért mindent még időben el tudsz intézni. A kreatív oldalad maximálisan működik, nagyon sok inspirációt kapsz most az elvégzendő feladatokhoz. Szánj egy kis időt a szórakozásra is, hogy felfrissüljön a lelked, és szebb színben lásd az előtted álló időszakot.

Bika-One – Ring Circus

Most szabadon dönthetsz, hogy az tedd, amihez éppen csak kedved van, amitől szárnyal a szíved, és igazán boldognak érzed magad. Ez a beteljesedés időszaka számodra. Hallgass inkább a megérzéseidre, ne engedd, hogy a körülötted lévők irányítsák az életedet. Elegendő bölcsességed és élettapasztalatod van ahhoz, hogy megfelelő döntést tudj hozni. Ez az időszak előnyös abból a szempontból is, hogy megszabadulj azoktól a kapcsolatoktól, amelyek már nem szolgálják a fejlődésed. Azokban bízz, akik támogatnak és ösztönöznek.

Ikrek – Coming Apart

Ideje véget vetni azoknak a dolgoknak az életedben, amelyek már nem szolgálnak téged. A körülményektől függetlenül bizonyos kapcsolatok megváltoznak, csakúgy, mint a múltban vállalt kötelezettségek. Ez a hét jó alkalom lesz arra, hogy újragondold a céljaidat, próbálj összhangban maradni a cselekedeteiddel. Idézz fel olyan pozitív élményeket, amelyek erőt adnak, és segítenek abban, hogy hitelesebb, spontánabb és élettel telibb maradhass. Te tudod a legjobban, mi az, amire a lelked vágyik.

Rák – Slow and Steady

Túlságosan makacs vagy, és mindig nagyon ragaszkodsz a saját elképzelésedhez. Légy egy kicsit rugalmasabb, ne kényszerítsd a dolgok alakulását. Lassíts, lélegezz, szabadítsd meg az elméd azoktól a gondolatoktól, amelyek nem hoznak békét. Próbálj egy kicsit megszabadulni a robotikus élettől, nem kell mindig valamit “csinálni”, néha pihenj, és élvezd a pillanatot. Ezek a csendes pillanatok adnak erőt ahhoz, hogy tudatosan megteremtsd a körülötted lévő valóságot. Ne feledd, hogy a termés beéréséhez elegendő idő szükséges.

Oroszlán – Magic Stream

Ezen a héten hajlamos vagy arra, hogy az árral szemben ússz. Kényszeríted a dolgok alakulását, nem tudod elfogadni, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretnéd. Nem kényszerítheted az inspiráció megjelenését, de a szeretet kinyilvánítását sem. Mi lenne, ha inkább az árral úsznál, mintsem hogy ellene? Nem kell mindig, mindent rögtön megoldani, engedd, hogy az idő elrendezze a dolgokat. Próbálj a magasabb energiai rezgésekhez csatlakozni, minden kérdésedre a válasz ott van benned.

Szűz – Talisman

Az eddigi tapasztalatok segítségedre lesznek az út során, hogy könnyebben le tudd győzni az akadályokat. Figyelj, hogy ne kövesd el kétszer ugyanazt a hibát. Birtokodban a szükséges információ és cselekvési minta, nem kell mást tenned, mint, hogy felhasználod a szükséges tudást. Bízz benne, hogy a legjobb döntéseket hozod meg, és nem fogsz hibázni. A jelenlét kulcsszó számodra ezen a héten, mert kár lenne kihagyni a felmerülő lehetőségeket.

Mérleg – Rock Bottom

Ezen a héten jó lenne, ha a figyelmedet az élet függőségeire összpontosítanád. Legyen szó bizonyos egészségtelen étkezési szokásokról, vagy cselekvési mintákról, ezek tudatosítása és átalakítása meghozhatja a kívánt eredményt. Kérj útmutatást, ha szükségét érzed, hallgass a megérzéseidre, hiszen egyedül csak te tudod, hogy mi a legjobb számodra. Ne add fel, ne érezd magad áldozatnak, tudd, hogy mindig azt kapod, amire a leginkább szükséged van.

Skorpió – Dragon’s Lair

Figyelj a legapróbb jelekre is ezen a héten, hiszen így könnyebben elkerülheted a nehéz helyzeteket, a nemkívánatos élményeket. Ha eléggé figyelmes vagy, könnyen elkerülheted a konfliktushelyzeteket. Most könnyen kiléphetsz az ördögi körből, és egy olyan utat választhatsz, amely sokkal járhatóbb, és előre visz a célod felé. Figyelj a tested jelzéseire is, mert az utóbbi időben telítődtél a negatív energiákkal, és káros információkkal.

Nyilas – Bone Collector

Ezen a héten látni fogod, hogy bizonyos események a múltadból addig ismétlődnek, amíg meg nem tanulod, amit kell. Ismerősnek tűnő minták jelzik, hogy változtatnod kell a viselkedéseden, vagy a helyzetre adott reakciódon, és sokkal tudatosabb kellene legyél. Itt az ideje, hogy visszavonulj, és másképpen cselekedj, ha más eredményeket szeretnél elérni. Légy mindig tudatában a jelen pillanatnak, és ennek megfelelően cselekedj.

Bak – Field of Dreams

Ez a hét jó alkalom arra, hogy megismerd és kiaknázd az életben rejlő hatalmas lehetőségeket. Legyen szó akár egy teljesen új projektről, vagy egy bizonyos terület új megközelítéséről, a siker garantált. Érezd át pontosan, hogy mit akarsz, legyél sokkal céltudatosabb, és cselekedj a céljaidnak megfelelően. Minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy meg tudd valósítani az álmaidat. Álmodozz, cselekedj, vigyázz az életedre, és élvezd az elért eredményeket.

Vízöntő – Stuck in the Mud

Bár úgy tűnhet, hogy elakadtál, hogy semmi sem úgy megy, ahogy szeretnéd, vagy kifogytál az ötletekből, ez a hét remek alkalom arra, hogy figyelmedet az életed más területeire irányítsd. Csak figyeld, mi történik, különösen életed azon területein, ahol elakadást tapasztaltál. A köd körülötted lassan felszáll, és újfajta nézőpont tárul fel előtted. Most választhatsz, hogy azt teszed, amit muszáj, vagy inkább kreatív oldalról közelíted meg a dolgokat.

Halak – Solitude

Ezen a héten nem ajánlott a legfontosabb kérdésekre választ keresni, vagy a dolgok egyik vagy másik irányba történő elmozdítása. Inkább döntsd el, hogy nyugodtan ülsz, elméd üresítsd ki a felszínes gondolatoktól, és hagyd, hogy a csend átfolyjon egész lényeden. Valóban, ez a hét alkalmasabb a tudatos visszavonulásra, mint az erőltetett cselekvésre. Végül meglepődsz azon, hogy a dolgok hogyan oldódnak meg maguktól, miközben a figyelmed és az energiád más irányba terelődött.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek